Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 14. elokuuta 2012

Tyttö tahtoo kuollaLehdessä lukee, että suomalaiset tytöt tahtoo kuolla. 
Mua naurattaa - sillä pahalla tavalla.

Samalla oksettaa, ahdistaa ja masentaa. Ruoka ei maistu, en saa ees herkkujen syömisestä mitään tyydytystä. Shoppailukaan ei tehoa, on kokeiltu. Kävin eilen nukkumaan joskus iltaseitsemältä ja heräsin tänään yhden aikaan. Rintaa painaa koko ajan ja jatkuvasti, ainoastaan uni tuo helpotuksen painajaisten ja juoksevien unien kanssa. Mun pää pitää kovaa meteliä koko ajan, haluaisin vain painaa off-nappia ettei tarvis enää kuunnella jatkuvaa selostusta, ihan "tavallisetkin" ajatukset on kauhean kovaäänisiä ja ahdistavia. 

Yritin nähdä ihmisiä. Epäonnistuin. En pystynyt. 

Omassa kehossa on paha olla. Se tuntuu vieraalta. Haluaisin repiä ihoni vain irti, se tuntuu niin pahalta ja vieraalta. Käsiä ja jalkoja särkee. En halua koskettaa itseäni, tuntea kehoani, mutta joudun pakostikin tekemään niin teen sitten mitä vain. Erityisen pahalta tuntuu jalkapohjat ja päänahka. Ja tää on vaan pahentunut tässä päivien kuluessa. 

Oon miettinyt osastoa - se ei auta oikeasti.
Oon miettinyt Leponexia - sitä mulle ei määrätä.
Oon miettinyt elämää - en taida kelvata sille.
Oon miettinyt kuolemaa - taidan olla liian huono sillekin.

np: Samuli Putro - Jokaisesta joku välittää

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti