Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vaikeita päätöksiä ilmassa

En ole jaksanut päivittää, anteeksi. Huomenna pyydän hoitajalta, jos tämä voisi konsultoida lääkäriä ja järjestää mulle osastopaikan. En jaksa enää. Tehtyäni päätöksen lähteä epämukavuuksista huolimatta osastolle, on olo ollut hieman helpompi, kun ei ole tarvinut enää painiskella tuon "osastolle vaiko ei" -kysymyksen kanssa. Eli siis, pian on luultavasti tulossa pidempi päivitystauko.

Mitäs mulle muuta... Seroquel Prolongin lisäys lääkelistaani on helpottanut hieman psykoottisia ajatuksiani, ja jäljellä on pahimpana oireena ahdistus. Rotat ovat tapelleet suht rajusti, ja se suruttaa ja pelottaa ja stressaa. Lisäksi parisuhdetta syö kaikki nää ongelmani. Eli stressaavia aikoja elämme.


Vittu kun teksti ei nyt kulje. Kirjoitan silti, asd.

Meen siis osastolle, koska mua 1) ahdistaa 2) pelottaa että tapan itteni 3) oon kuolemanväsynyt ja 4) sit on tietty nää psykoottiset ajatukset. Inhottaa ajatus osastosta, mut toisaalta os. 9 on suhteellisen siedettävä paikka (vaikka tylsäähän siellä on). Toisaalta se tuo mulle mielenrauhaa: ei tarvi ajatella itse, voi vaan olla ja levätä.

Oon lukenu viime aikoina loppuun pari hyvää kirjaa skitsofreniaan liittyen; The Day the Voices Stopped ja January First. Suosittelen, jos aihe kiinnostaa, varsinkin ehkä ensimmäiseksi mainittua :)


Viime yönä itkin pitkästä aikaa kunnolla - ja syystä. Ei siitä sen enempää, kaikki on paremmin nyt, mutta piti mainita, jotta voisin kertoa sen helpottaneen oloa. Ärsyttää kun itkeminen on niin vaikeaa, itkettää ja itkettää, mutta kyyneleet eivät vain tule.

Pian päästän rotat ulos leikkimään. Pelottaa miten ne pärjäävät kolmistaan Eetun kanssa kun lähden ossalle... Kai ne pärjäävät? Pakkohan niiden on. Saa nähdä, koska pääsen edes sinne sisään, vastaanotto-osastolle en nimittäin mene kuin pakolla. Ei, ei enää koskaan sitä. Psych.ward nine is the way to go. Muttamutta, ilmoittelen vielä ennen kuin katoan!

np: Lapko - Pistol in a Way

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti