Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Drowning in my anxiety


Ahdistaa. On levoton olo. En kestä, haluun repiä pääni irti. OIKEASTI NYT JUMALAUTA. Huomenna on paritapaaminen päiväpolilla, pakko saada sanottua - vaikka hoitajat on vieraita eikä mun oma - että tarvin nyt heti jotain apua tähän EIKÄ se apu saa olla bentsoja, ei sitten ei vaikka pienellä määrällä. Mä en halua enää koskea bentsoihin. En. En. En.

Nukuin tossa viime "yönä" pikkasen, eli eilisestä iltapäivästä kello viidestä tän päivän iltapäivä yhteen. Melkein 24 tuntia, hui. Kai vähän väsytti, ja kai vähän halusin paeta tätä maailmaa?

Tää päivä on ollut yhtä kusta ja paskaa, samoin eilinen. Mitään erikoista ei oo tapahtunut, mutta kaikki on silti mennyt vituilleen. Puurot palaneet pohjaan ja puolet tavaroista unohtuneet kotiin. En kestä tällaisia pieniä vastoinkäymisiä, ne ahdistavat.

Haluan jo huomisen, haluan jo lääkeapua tähän oloon. Toi Seroquel Prolongin nosto ei oo auttanut ahdistukseen. Ja pelkään etten saa taaskaan sanottua mitään tapaamisessa. Onneks Eetu on tukena(?), voisin yrittää pakottaa sen muistuttamaan asiasta niin että mun ois vaan pakko sanoa siitä. Koska näin ei voi jatkua, mä en kestä tätä oloa, en kestä enkä halua kestää. Helvetinperkele.


naama.

PS. Tein päätökseni niiden kenkien suhteen :3 Haluan ne mustat, vaikka rakastan niittejä yms., mutta ne mustat on, kuten monet sanoivat, helpommat yhdistää erilaisiin tyyleihin jne. Nyt vaan toivotaan että joulupukki ois armollinen... :)
PPS. Edelliseen merkintään lisää kysymyksiä kiitos? :3 ♥

np: Helalyn Flowers - Don't Wake Me Up

2 kommenttia :

  1. Mulla on paniikinomaiseen ahidistukseen lääke, mutta se alkoi vaikuttaa vasta noin kahden viiva kolmen kuukauden jälkee, pitäiskö sulla toimia heti ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkäri määräsi mulle tänään Anksilonia, katotaan miten se toimii, sekään ei ala vaikuttaa heti. Lisäksi mulla on noi Opamoxit, joita saan käyttää akuuttiin hätään (jos uskaltaisin vaan :C).

      Poista