Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 20. syyskuuta 2012

Elossa

Oon edelleen elossa, vaikka oli pelottava paritapaaminen. No, ainakin sain sanottua että tarvin lääkettä ahdistukseen ja nyt sitä on tarjolla Anksilonin muodossa. Saa nähdä onko se yhtä tyhjän kanssa, kuten oli paritapaaminen ja kuten koko päiväpoli on ollut. :C Opamoxia pitäisi kuulemma edelleen käyttää pahoissa tilanteissa siihen asti kun (/jos) Anksilon alkaa vaikuttaa. Opamox... niin. Tekisi mieli vain tempaista koko loppusatsi nassuun. Nyt.

Näin Nooraa. Käytiin Rossossa pitsalla, pyörittiin kaupungissa, ryssin tyylikkäästi selälleni Suomalaisessa, juotiin kaakaot Amarillossa ja Noora ihastui sulkapantaan Glitterissä. Siinä se aika meni mukavasti, en ees muistanut että ahdisti. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Lupailin vähän että jos viimeistään lätkän MM-kisojen aikaan saisin raahattua itteni Turkuun... AAAA. Eetu tuli hakemaan mut kuudelta, käytiin Yliopiston Apteekista Anksilonit ja nyt oon kotona. Kaupassa käyty ja syöty. Kaikki kunnossa? Not.

Just nyt paniikinomainen ahdistus etsii tietään pintaan. Tunnen kuinka se kaivautuu läpi rintakehään asti ja alkaa puristaa, kuristaa, ahdistaa. Tiedän et mä sorrun taas. Tiedän, koska mä haluan. Mitä sitä salaamaan? Mä haluan sortua, nukkua unta rauhallista. Uni on turvasatama johon mä aina kaipaan. Uni on rauha.


30mg Abilify 
20mg Cipralex 
900mg Deprakine 
400mg Seroquel Prolong 
(2 x 15mg Opamox) 
2 x 10 mg Anksilon


np: Cradle of Filth - Nymphetamine (Overdose)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti