Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kylmää pizzaa ja kuolemantoiveita

Jos tulis vähän kauniimpaa tekstiä kuin viimeks? Epäilen, mut kirjoitan silti. Tänään otettiin taas vähän yhteen Eetun kanssa, mut sovittiin ainakin jotenkin ja nyt on taas vähän helpompi? Kivoja juttuja: tehtiin hyvää pitsaa tänään ja Katie on kai syyslomalla tulossa tänne Lahteen! ♥ Odotan :) Tyhmiä juttuja: flunssaa liikkeellä, mulle ei oo tullut vieläkään kutsua tähystykseen (ja siks panikoin), kirjat ei oo tulleet vieläkään, oon aika yksin ja pelkään kaikenlaista tyhmää.

Olo vähän vaihteleva, ahdistaa jonkun verran. Oon miettinyt kuolemaa paljon ja enemmän. Se tuntuis niin hyvältä vaihtoehdolta - ja sit ei ollenkaan. Itkettäis just nyt vähän. On niin yksinäinen ja epätoivoinen olo.


Pitäis jaksaa leikkiä rottien kanssa. Ei millään just nyt huvittais. Huomenna ois pakko pestä häkkikin, kun se on taas jäänyt. Ja pyykit ois pestävä. Ja asd asd asd asd.

Maailma on pimeä paikka. En taida kuulua tänne, en sitten mitenkään. Mä kuulun jonnekin valoisaan, valkoiseen, sittenkin. Pehmeään, pelottomaan, rauhaisaan. Turvalliseen, kotoisaan, lämpimään. Mutta mun sielu huutaa pimeyttä luokseen, ja pimeään mä jään.

np: Coldplay - Up With the Birds

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti