Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 24. syyskuuta 2012

Niin väsynyt (elämään)


Painan rottaa tiukasti rintaani vasten ja kuiskaan sen 
pieneen korvaan; "kuuntele, äidin sydän sykkii vielä". 

Haluaisin itkeä, mutta itku ei tule. Ruoka ei maistu, ahdistus ei laannu. Nykyisin se alkaa aamulla ja jatkuu iltaan yhtäjaksoisesti. Olen neuvoton, kädetön ja väsynyt elämään.

Ahdistus syö mua aamusta iltaan. Se syö ja juo musta, mun pimeästä sielusta, kunnes mä en enää voi vastustaa. Mä en vain jaksaisi enää, en jaksaisi. Huomenna päiväpoli ja en tiedä mitä tapahtuu. "Ootko miettinyt osasto-vaihtoehtoa?", multa kysyttiin tänään puhelimessa kun soitin sinne. Torstaina tapaan sitten omahoitajan ja lääkärin päiväpolin hoitajan lisäksi. Pelkään; en tahdo osastolle, tahdon ihmelääkkeen.

Taustalla soi Hurts ja Wonderful Life. Levy toistossa ja toista kierrosta. En tiedä miksi. En tiedä mistään enää mitään. Pitääkökään?

En tajua mistään mitään en tajua mistään mitään en tajua mistään mitään en tajua mistään mitään en tajua mistään mitään en tajua en tajua en tajua en tajua. Voih.

Olen niin väsynyt.

np: Hurts - Wonderful Life

1 kommentti :

  1. "Sisko älä luovuta vielä, me ollaan vihdoin oikeella tiellä. Matka on pitkä ja kivinen mutta älä pelkää- mä otan sut vaikka reppuselkään."

    Hang on there, little <3

    VastaaPoista