Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 13. syyskuuta 2012

Parempaa?

Tänään ollut vähän helpompi päivä. Ainakin tähän mennessä. 

Käytiin äidin kanssa ostamassa mulle uus takki ♥ Cubuksesta sellainen Soho-niminen parka, ihana. Sitä ennen olin myös käynyt päiväpolilla juttelemassa. En muista kirjoitinko siitä, kun mulle lisättiin lääkitykseen 200mg Seroquel Prolongia? Nyt sitä kuitenkin nostettiin 400mg:aan, jos auttaisi ahdistukseen ja lievästi pahentuneisiin psykoottisiin oloihin.


Haluun tällasen tatskan kans! IHAN PAKKO ♥ Rakastuin.

Särkee paikkoja ja päätä. Joku ihmeflunssa edelleen. Marraskuussa meen pitämään LYK:iin lukion psykantunnille esitelmän skitsofreniasta (again), pitäis alkaa kohtapuoleen jo vähän valmistella koska oon hävittänyt vanhan esitelmän... OOPS, mut oon innoissani!!

Vaikka maha on iso ja reidet läskit, vaikka pää on sekaisin ja sitä särkee, vaikka väsymys painaa ja ahdistaa, niin tänään oon vähän hymyillyt ja nauranutkin.

np: Linkin Park - Somewhere I Belong

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti