Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 8. syyskuuta 2012

Six feet down below

Sekavaa, niin sekavaa. Raskasta, niin raskasta. Enkä edes tiedä missä mun Opamoxit on. Tekisi mieli yliannostaa. Kaikki arvostais. Mutta väliäkö sillä; olo helpottuis. Huomenna pitää kuitenkin mennä vanhemmille syömään; aion pukeutua uuteen maxihameeseeni ja olla niin nätti kuin tällainen ruma läski voi olla. Ja mä vain tahtoisin kuolla...


np: Entwine - Twisted

2 kommenttia :

  1. kommentoin harvoin yhtään kenellekään mutta halusin vain sanoa että olet kaunis vaikket sitä uskokaan. nappinaama. pus.

    VastaaPoista
  2. Pakko tulla nostamaan hattua sulle. Kävit kirjottamassa mun kilpailuun sun blogista ja heti oli pakko tulla vilkasemaan sen perusteella miksikä blogiasi kuvailit. Mä itse sairastan paniikkihäiriötä ja olen miettinyt että siitäkin omaan blogiini jotain väserrän, mutta aina tulee loppujen lopuksi tunne, että kehtaanko.

    Tsemppiä sulle :)

    VastaaPoista