Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 27. syyskuuta 2012

Unbreakable today


Tää kuva saa mut kaipaamaan pitkiä hiuksia ;________; ♥

Hyvä päivä! Päiväpolin ja Vakun yhteistapaaminen meni ihan jees, jään vielä kahdeksi viikoksi päiväpolille, jonka jälkeen palaan Vakuun ja kai toimintakeskuksellekin. Kävin moikkaamassa äitiäkin, kotona syötiin Eetun kanssa metripitsaa ja leikin pitkään rottien kanssa.

Parasta tässä päivässä oli kuitenkin se, että mä taidan lähteä 5.10. Turkuun Nooran luo ♥ AAAAAAA ihanaa! Ja sit viikolla 43 Katie tulee kai Lahteen! Lisää kivaa siis ♥ Purr!

Oon ollut onnellinen, iloinen, jaksava tänään. Sain Eetulta kiitosta ja umm "kehuja" että oon ollu koko viikon tosi aktiivinen. Toivon että näitä päiviä ois lisää, ja ettei ne polttais mua loppuun, koska mä haluisin oikeesti voida ja jaksaa tehdä asioita mitä muutkin.

Ens kuussa tulee menemään rahat taas tiukille, mut ei voi mitään. Rottalapset saapuu myös ens kuussa, ja sähköl- sekä puhelinlasku ja Eetulta lainaamani 20€ odottavat maksajaansa. Ruokaakin pitäis saada, enkä aio vaan istua syömättä ja juomatta Nooran luonakaan! ÄÄH, en malttaisi odottaa! En oo käyny Turussa ko joskus lapsena ja sillonki vaan menny laivalle.

Mut joo. Nälkä. Pitää kai hakea ruokaa :3 Hauskaa illanjatkoa ♥

np: Before the Dawn - Exile

2 kommenttia :