Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 25. syyskuuta 2012

Vastauksia

Kyselin jo aikoja sitten (?) teiltä edes paria kysymystä, ja pari mä sain! Aion nyt tehdä yllättävästi ja vastata niihin. :)


1. Mitä opiskelen?
En opiskele mitään, olen kuntoutustuella/eläkkeellä. Lukio on suoritettu, ammattia ei löydy. Ehkä joskus tulevaisuudessa haluaisin opiskella sosionomiksi tai joksikin muuksi ihmisläheisessä työssä työskenteleväksi.

2. Mitkä on mun tulevaisuuden haaveet?
Kuulostan jotenkin tyhmältä omiin korviinikin kun sanon, että perhe ja koulutus, mut näin se kai on. Niitä mä toivon. Ja pitkiä, parempia kausia tän sairauden kanssa :) Aika laimeeta, eiks?

3. Onko rottien omistaminen työlästä?
Onhan siinä oma hommansa. Häkki on pestävä kerran viikkoon noin about ja se on tollain about kuution tilaa vievä kaveri että. Ei mikään pikkuhomma? Sit samalla ainakin meillä pestään rotat, leikataan niiden kynnet ja rasvataan hännät. Rottien tulisi lisäksi päästä mielellään joka päivä ulos ainakin tunniksi leikkimään. Lisäks ruoka- ja juomapuoli pitää pitää kunnossa. Että en tiedä onko nää loppujen lopuksi kovin paljoa helpompia kuin koirakaan? Ainoa ettei tarvi lähteä vaikka näin syksyllä ulos sateeseen :D Nää on kovin seurallisia kavereita ja kaipaavat omiensa lisäks myös ihmisen huomiota, ja jos joutuvat olemaan kahdestaan pitkään niin stressaantuvat. :/ Että on näissä hommaa!

4. Mun lempparikengät?


Ne on nää, vaikka valinta olikin vaikea. Eli nimi kuuluu: Dr Martens: Getta Grip 2A77 10 eye, ainakin näin lukee brandos.comissa ;) Rakastuin näihin jo pari vuotta sitten ja hyvin ovat palvelleet ♥ Sry kun ei tullut ihan "aitoa" kuvaa, mutta nää on olleet toistaiseksi vielä varastossa odottamassa syksyä/talvea, nyt ois kai oikea aika kaivaa nää esiin!!

5. Tee vai kahvi?
HYI HELEVETTI EI KUMPIKAAN :))):):):))))::)) !!

6. Minkä kameran omistan?
Tuo on tuollainen Canonin SX30 IS PowerShot, ihan siedettävä kaveri koska en hienompaa osais luultavasti käyttää :D

7. Varhaisin lapsuusmuistoni?
Varmaan se kun joskus kaksvuotiaana istun äidin kanssa mein silloisen kodin eturappusilla ja tehään "hautakiveä" meidän auton alle jääneelle Kulkuri-koiralle. Äiti kirjotti jotain tussilla isoon kivenmurikkaan, mä taaperotöhersin toiseen tajuamatta mitä tapahtui. Ne kivet on kai paikallaan vieläkin, tosin tekstit on kuluneet jo aikoja sitten pois.

8. Jos mein rotat ois ihmisiä, millasia ne olis?
Voi Sivoska minkä pistit! Apua. Seppo ois selkeesti sellain vanhemmanpuoleinen, vähän omituinen ja yksinäinen herrasmies, jolla on silmälasit ja joka tykkää merestä ja lukemisesta. Simo ois 15-vuotias mopopoika, joka on VITU KOVIS, sellanen joita pyörii tos meidän lähiostarilla (ja luultavasti kaikilla muillakin). :DDD En mie osaa tarkemmin/paremmin kuvata, nää oli ekat mitä tuli mieleen :DD JA ETTE SAA KUVIA :D

np: It Dies Today - Nihility

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti