Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 7. syyskuuta 2012

You should see my scarsAhdistaa, tahdon takaisin sen kaiken vanhan. Raudan tuoksun ilmassa, lämpimän verivirran käsivarsilla, humaltumisen, katoamisen, kaiken. Miksi en pysty siihen enää? Tahdon lopettaa lääkkeet, vajota yksinäisyyteen ja unohdukseen, kadota ihmisiltä ja itseltäni. Haluan hajota, aloittaa taas alusta kaiken pahan, sen kierteen. Miksei mulla ole voimia tähän? Miksen mä pärjää, osaa, jaksa? Miks nää olot iskee aina näin yhtäkkiä? Miksen voi vain kadota, tuhoutua, kuolla jo pois. Olen kypsä tähän vitun leikkiin saatana. 

Mutta enhän mä. 

Doodle takes dad's scissors to her skin 
And when she does relief comes setting in 
While she hides the scars she's making underneath her pretty clothes 
She sings: 
Hey baby can you bleed like me? 
C'mon baby can you bleed like me?


MERKINTÄ:

kamala olo. ahdistaa. tuntuu niin turhalta. saisinpa edes eläkepäätöksen niin ei tarvis enää yrittää. ehkä se sais mut lopettamaan itteni. tai en tiedä, ehkä mun pitää olla tässä yhteiskunnan pakottamassa yrittämistilassa että kuolen lopulta? koska sitä mä just nyt haluan, kuolla. en jaksa enää. oon taistellu 15-vuotiaasta asti mielenterveysongelmien kanssa; 17/18-vuotiaasta asti skitsofrenian kanssa. haluan upota taas, vajota, kadota psykoosiin tai johonkin. syvään, vaikeaan masennukseen. en vain jaksa tätä sairasta leikkiä enää. kaikki mun ympärillä kärsii musta. oon hyödytön, turha. tuotan muille vain harmia ja tuskaa. päästäkää pois...


Ja vittu kaiken päälle mä kuuntelen I Was A Teenage Satan Worshipperiä, liian pirteetä musaa mun synkkään mielialaan. Mut ristiriidat, nehän on kivoja? Mun pää hajoaa taas kovaa vauhtia; ottakaa orava kiinni! Saatananvittuperkele.

Edes jotain pientä kivaa: löysin vihdoin pitkään haluamani mustan maxihameen ginalta. Oi onnea.

np: I Was A Teenage Satan Worshipper - So 2001

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti