Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pepsi Maxia ja pikkurottia !!

Sunnuntaina meidän perhe sitten kasvoi kahdella wottavauvalla. Vituttaa suorastaan, etten voi laittaa kamerasta kuvia tänne. Tosin en oo montaa saanut otettuakaan, oon ollut liiaksi pikkuisten rottasten lumoissa. Mut muutama kuitenkin on, vaikka niistähän on vielä näillä taidoilla kamalan vaikea saada kuvia kun ovat lievästi liikkuvaisia otuksia... :D

Alku on aina hankalaa, sanotaan, ja se on totta. Simo ei innostunut ajatuksesta että laumaan tulee kaksi vierasta pikkuista, ja Pasi parka sai ekana iltana haavan jalkaansa. Nyt kuitenkin asustavat jo samassa häkissä kaikki, Simoa tosin vieläkin ottaa vähän päähän, mutta Seppo antaa pikkuisten tulla viereen nukkumaan. Seppo on ollut muutenkin koko "prosessin" ajan oikea viilipytty :3 Ollaan ylpeitä siitä.

Taneli on myöskin kova kaveri, siltä löytyy luonnetta! Se pistää Simolle vastaan minkä kerkiää, ja kerran se jopa laittoi Simon selälleen ja näytti kaapinpaikan :D Voi, meiän pikkuriikkisin Taneli, ehkä n. 70g vs. 700g (no en tiedä, mut about) painava Simo :D Pasi on vähän ujompi kaveri, muttei paljoa jää Tanelille. Nää on niin rohkeita kavereita molemmat että oikeen yllätyttiin!


Rottien lisäks... No, eilen näin Emiliaa, lukioaikaista kaveria. Oli mukaisaa :3 Käytiin kahvilla ja pyörittiin Lahdessa ja todettiin ettei siel oikeen ollut mitään uutta näkemistä :D Puhuttiin vähän, et voitais nähdä uudestaan Emilian joululomalla, odotan!

Ja eilen tilasin Crazy Factorylta vähän lävistyskoruja! Vauvavenytyksiin, joissa on nyt vaan valkoiset "tunnelit", niin mustat samanlaiset kuin nuo valkoiset. Sen lisäks silöikonisia tunneleita kolmet noihin "oikeisiin" venytyksiin: valkoiset sydämet ja mustat maltanristit sekä timanttireunaiset mustat. Ja vielä 2mm hevosenkenkä septumiin, jeejee. Odotan, toivottavasti tulisivat jo neljän päivän päästä mikä on lyhin aika missä voisivat tulla kun tänään ovat lähteneet :)

Ja Kiinasta pitäis tulla mulle tosiaan se muistikortinlukija + mp3-soitin + muistikortti, mutta niistä ei oo nyt kymmeneen päivään kuulunut mitään... Huolestuttaa :D Lähinnä, koska myös veljen joululahjan pitäis tulla sieltä, vituttaa jos odottaa niitä viime hetkeen ja sitten ei enää ehdi hankkia lahjaa muualta. NJÄÄH. No, toivottavasti tätä tilannetta emme kohtaa :)

Ai miten olot? No hyvin menee. Ahdistaa lähinnä maailman pahuus ja julmuus. Miten ihmisillä on paha olla enkä voi tehdä mitään auttaakseni. Kun koko maailma on niin hankala pelastaa. Haluaisin edes halata jokaista mulle jollain tavalla tärkeää, mutta kun kaikki ovat niin kaukana :/ Siitä sen kai huomaa että voi paremmin kun on aikaa murehtia eri tavalla muista?

Joten toivotan kaikille parempaa tätä päivää ja huomista jne. ♥ Olette tärkeitä :3

np: Entwine - Chameleon Halo

4 kommenttia :

 1. hei hei äkkiä paljon pikkuwotista kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kun ei oo sitä muistikortinlukijaa, soita sä jooko pikkusille kiinalaisille että laittavat vauhtia sen tilauksen kanssa?? :3

   Poista
 2. oi oi onnittelut perheen lisäyksestä! purrr.

  VastaaPoista