Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Turku tekstinä

...koska ette saa ko pari Nooran ottamaa kuvaa koska en omista (vielä) sitä perkeleen muistikortinlukijaa eikä Eetullakaan nyt ollut sitä mun vanhassa koneessa ollutta. Joten. No deal.

Menomatkalla bussissa oli (anteeksi kaikki seuraava ilmaukseni) vammaisia ;_____; Meinas hajota pää kun se yks äänteli hallitsemattomasti puolet matkasta jotain siansaksaa - eikä säästellyt ääntään.

Noora oli mua vastassa Tuomiokirkolla (joka on suht magee ;O), josta raahasin itteni ja liiat kamani Nooralle. Ihana kämppä ihanalla ihmisellä - oon kade :3 Sadekin loppui sopivasti kun saavuin Turkuun. Mun muisti tekee just nyt jotain temppuja mulle, mutta se tais olla niin että sen jälkeen mentiin kauppaan, ostettiin pakastepitsaa ja muffinssitarpeita ja leivottiin valkosuklaa-mustikkamuffinssei! Oli hyvee. Datailtiin illal ja sit nukuttiin (yllärillä).

Herättiin ajois lauantaina ja suunnattiin kirjamessuille, koska Noora oli hommannu meille ilmaisliput ♥ Oli ehkä parasta, löysin Leena Krohin Umbran ja Kynä ja Kone -teoksen hintaan 5€/kpl ja lisäks mukaan tarttui Juhani Branderin Nekrologeja. Ja paras tavallaan: mammalle joululahjaks ihailemastaan Helene Schjerfbeckistä kertovan romaanin Helene. Myöhemmin mukaan jäi viel Suomalaisesta A.W. Yrjänän Päiväkirja. Oli siis varsin kirjaisa reissu :3 Ja menetin siis myös kirjamessuneitsyyteni hihi.


Salakuva kirjamessuilta :3

Sain Nooralta myös Glitteriin -20% -alennuksen, ja ostin sit hopeanväriset, roikkuvat korvikset (sellaset "lautaset" hehe, en osaa selittää :D), jotka jäi maksamaan jotain päälle 5€. Sit käytiin syömässä Ricossa (mulle lehtipihviä ja Nooralle aurajuustolohta) ja illalla väsättiin vielä lisää muffinssei (banaani-pähkinä-kaneli). Meil oli myös kuvaussessio; Noora otti musta kuvia ja hihittelin. Sit muokattiin niitä (tai siis Noora muokkas...!), täs paras:


AWWWWWWWW ♥

Tänään sit nukuin "pommiin": lupasin herätä ysiltä, nukuin kymppiin ja olin onnistunu sammuttaan herätyksenki ilman et olin tajunnu mitään. No, päästiin kuitenki lähteen kaupungille. Käveltiin Aurajoen rantaa, käytiin kattoon Tuomiokirkkoo mut siel olikin jumalanpalvelus menos. Syötiin kahvilassa aurajuustocroisantit ja join pahinta ice lattea koskaan :D::D::D:DDD:D::D:DD Pyörittiin kaupoissa (lähinnä kirjakaupoissa) ja sit mentiin ruokakauppaan - lisää pakastepitsaa - ja pian olikin jo aika lähteä bussiin. Kiitin ja kumarsin Turulle.

Paluumatkalla bussissa mun takana istui nainen joka oli koko ajan puhelimessa. Ei siinä mitään, mut ko se tosiaan puhui about koko 3,5h matkan ajan? Ja suurimman osan ajasta hän keskusteli uskonnollisesta vakaumuksestaan. AARHHG! Minuutit kuluivat niiiiiiiin hitaasti :D Onneks loppumatkasta se tajus lopettaa.

Oli varsin mukaisa reissu. Jännitin vähän turhaan hihi :3 Mut nyt kyllä väsyttääkin. Ja rotilla on ripuli, tääl haisee :D:D::D:D:D:D Halusitte tietää :) Ny hieman viel datausta jätkien kans, sit nuQ →

np: Muse - Knights of Cydonia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti