Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 1. lokakuuta 2012

Yllätyksiä

En ole viikonloppuna ehtinyt kirjoitella; kaikki aika meni juostessa ympäri kyliä (aka lähinnä porukoilla). Perjantai oli aivan paras päivä! Rakas veljeni Otto tuli armeijasta lomille ja soitti, että laittaa mulle koneeseen Windowsin uusiks ko mun seitsemän vuotta vanha koneparka nikottelee niin pahasti. Mä sit tyytyväisenä vien Eetun kanssa koneen huoltoon, mutta vähän ajan päästä jätkät kantaa mun eteen uuden, monen sadan euron itsekasatun pelikoneen. Oon ihan sekasin ja hämmästyksissäni; en uskonut että saisin mun ylppärilahjaa ehkä ikinä kun siinä oli nyt jo mennyt kaks vuotta.

Siinä se kuitenkin oli; kuus gigaa RAMia, kuusytiminen 3,31GHz:n prossu ja helvetin hyvä ja nopee näyttis ♥ Oon ihan in love, aaaah :3 Kiitän niitä viel monta vuotta (kunhan tää toimii ;))))))!). Menihän sen päivitysten asentamisessa koko viikonloppu, mut eilen sain rakkaan kotiin ja nyt enää pitäis siirrellä tiedostoja vanhasta koneesta tänne. Musiikit onneks on siirretty ♥ Kuvaa koneesta (joo...) ette saa koska sen ainoa vika on että muistikortinlukija puuttuu :D

Mitään muuta jännää ei oo tapahtunutkaan sit? Oon Eetun neuvoilla yrittänyt opetella pelaamaan World of Tanksia, ja kai mä pikkusen oon jo kehittyny vaik oonkin ihan surkea viel :_________)


Olo on ollut suht siedettävä, ei oo ahdistanut juurikaan. Välillä ahdistus on nostanut päätään, mut mennyt pois lähes samantien. Ei oo tarvinu ees ruinata Eetulta rahaa Opamoxeihin, jotka odottaa apteekissa.

PAITSI! Onhan mulla nyt liput perjantaiks Turkuun menevään bussiin :3 Lähen kattomaan Nooraa, rakasta parasta ystävääni koko viikonlopuks. Jännittää, pelottaa ym. vähän, mut odotan niiiiiiiiin innolla ♥ Siihen mennessä pitää kyl hakea ne Opamoxit (torstaina tulee rahaa), ja sovittiin Eetun kans et ostetaan Carcassonne Suomalaisesta kun sieltä saa kaupanpäällisiksi Skåne-pelin :) Toivotaan että niillä nyt olis niitä vielä torstaina... Joten niihin, ja laskuihin, menee rahaa, ja sit mitä kuluu Turussa, mut mä uskon et mä selviin. :)

Nyt mä jatkan dataamista ja ehkä pelailen WOTia myöhemmin illalla? Hyvät illanjatkot! :3

np: In Flames - All For Me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti