Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 2. marraskuuta 2012

And there's no antidote

Parempi fjiilis. Harmittaa vain kun Kiinan tilaus ei oo tullut vieläkään, eikä siis oo muistikortinlukijaa. Oon ollu laiska kuvaamaankin kun en oo heti saanut kuvia koneelle. Meh. No, ehk ens viikolla vihdoin? Mut mitä kivaa ens viikolla varmasti tapahtuu, niin mun ja Katien Crazy Factoryn tilaus tulee! Katielle vauvavenytys ja parit korvikset, mulle septumiin 2,5mm ja 3,2mm korut, huiiii ♥ Odotan, vatsassa pyörii bodymodification-perhonen onnessaan!

Rotat on ihania, nautin niiden katselusta. Pienet on kasvaneet hurjasti; painavat jo jonkun 200g ja melkein 300g. Lauma on rauhoittunut paljon ja ne taitaa kaikki rakastaa toisiaan haha :D Ja hei, vaikka iltaisin vaivaa paranoia ja kuolemantoiveet ni perkele, mulla on ihana mies ja ihanat rotat ja ihania ystäviä (vaikkakin Siellä Jossain) ja perhe ja aaaa ♥ Tänään oon taas onnellinen kaikesta, tyytyväinen. Ainakin täs hetkessä.

Shoppasin sinapinkeltaisen tunikan ja mustan mekon, mustan irtikauluksen kultaisilla niiteillä ja sukkia Ginalta. Ei olis rehellisesti sanottuna pitänyt, mutta toisaalta tarvin t-paitoja tms. koska en omista montaakaan, katsoin just yks päivä et mulla on kaikissa kuvissakin samat vaatteet aina :D Ja irtokaulus oli EURO VIISKYT, se oli vaan pakko saada! Ja Eetullekin löysin joululahjan, mutta siitä hyss!


Söin täs välis ja unohdin mitä piti kirjottaa. Ehkä olennaisin tuli jo selväks? Ei mulla kai mitään tärkeää kun ei mieleenkään tule :) BWEJBNAJKLSFNFAS hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää ja nauttikaahan olostanne ihanaiset ♥

np: Knife Party - Internet Friends

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti