Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Everyone else can watch as their dreams untie so why can't I

Mulla hajoo maailma käsiin. Ahdistus painaa, oon niin yksin. Haluaisin vaan itkeä ja huutaa mut eihän se auta. Ois viel puol tuntia mahiksia soittaa Tukipisteelle mutten taida koska en tiedä mitä sanoisin. Se se ongelma aina on: paljon asiaa muttei sanoja.

Lisäks oon rakastunut. Mun on pakko, aivan pakko, saada Emilie Autumnin kirjoittama puoliomaelämänkerrallinen (tai jotain) kirja The Asylum for Wayward Victorian Girls. Sille jää hintaa postikulujen kanssa jotain 100€? Mutta sen mä tahdon. Luin siitä vasta äskettäin, ja rakastuin. Se on jotain mahdotonta kun tää pää päättää jotain, ja nyt se on menettänyt järkensä rippeetkin. Emilie Autumn on rakkaus, ja se kirja... Aijaijai, kun on mielenkiintoisen oloinen! Joululahjarahat, tiedän minne teidät ohjataan!

- -

Olo kamala, huutoa, raivoa, vihaa, epätoivoa, kuolemaa. Mä en tiedä kauan oikeesti jaksan enää, kauan haluan jatkaa. Mulla on kaiken lisäks vittu nälkä ja palelee ja oon niin yksin. Niin saatanan yksin. Mä en jaksa.


np: Emilie Autumn - God Help Me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti