Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 13. marraskuuta 2012

Kovin vähän tervettä, kovin vähän kaunista

Tulin suihkusta. Aamulla hoitaja soitti ja sanoi et voin nostaa Anksilonia +10mg illassa ja jos siltä tuntuu niin saman verran aamussa. Tein niin. Tosin tänään en ottanut ollenkaan aamulääkkeitä, koska heräsin vasta neljältä iltapäivällä enkä enää muistanut kun itseasiassa vasta nyt :D No mut illalla nyt alkaa nosto. Helvetinperkele, jos tää ahdistus vaikka viimein ratkeaisi?

Ahdistaa siis joo taas. Tosin osa tästä on jännitysahdistusta, koska huomenna meen Lahden yhteiskoulun lukion psykantunnille kertomaan skitsofreniasta. Luin esitelmän kerran läpi Eetulle ja perseelleenhän se meni, joten odotan kauhulla huomista. En oo vaan ehtinyt tai jaksanut panostaa, on ollut niin paljon kaikkea. Toivottakaa siis tsemppiä... :/


Vai oliko?

En ollut lihava, olin laiha. En ollut sairas, olin tavallinen. En ollut väsynyt, jaksoin. En ollut toivoton, odotin tulevaa. En ollut yksin, vai olinko sittenkin? Maailma on muuttunut mun ympärillä niin paljon ja ei yhtään. Kaikki on samalla tavalla ja niin erilailla. Jos huomenna ei pitäisi herätä kymmeneltä ottaisin yliannostuksen, pienen.

PS. Tilasin Beth Ditton muistelmat (Coal to Diamonds), nyt odotan että saan sen käsiini!

np: Apulanta - Puolet

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti