Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 20. marraskuuta 2012

Naked truth

Mä myönnän: en osaa käyttää kuvanmuokkausohjelmia juurikaan. Mutta mä myönnän myös niitä silti käyttäväni. Mä valkaisen punaista ihoani, muokkaan värejä noin yleensä, väännän kontrasteja ja syvyyksiä sekä terävöitä ja suttaan tarpeen vaatiessa. Ym. pientä, jotta näyttäisin "siedettävämmältä". Tänään mä julkaisen kuitenkin itsestäni kuvan, jota oon tasantarkkaan vain pienentänyt. Samasta kuvasta julkaisen myös muokatun version; sellaisen, jonka "voisin julkaista" noin "normaalisti" (ai että tätä lainausmerkkien sadetta!).

Mulla on kuvissa paskaiset/rasvaiset ylikasvaneet hiukset for real, en oo meikannu (vaikka sitä harvoin teenkään), mulla on edelleen kaksari ja kalasuihkuverho taustalla ansaitsee ainakin mun rispektit! :D:D Toi vika huomautus suihkuverhosta oli sit olennainen!

Haastajana tähän tekstiin toimi tämä blogimerkintä. Olen hyvinkin samaa mieltä tuosta muokkausasiasta ja tällaisena "isona tyttönä" (hyi vittu miten inhoankaan tuota sanontaa!) katson kauhulla kun kauppojen vaatekoot vaan kutistuvat ja teinien meikkikerrokset kasvavat. Miksi, oi miksi? Musta epäluonnollinen meikkikuminaamio on pahinta mitä ihminen voi itselleen tehdä, moninkin tavoin. Miksei voi tyytyä pelkkään ripsariin, miksi laittaa edes sitäkään? Oonko esim. mä kovin ruma vaikken meikkaa? Tiedän, en sovi kauniin muottiin moninkaan tavoin, mutta en kai mä nyt helvetti mikään susiruma ole vaikka olenkin läski ja naturel? Toivon ainakin etten ole.Nyt aion jatkaa kaakaon lipittämistä koska en keksi enää mitään sanottavaa (vaikka en mä oikeen mitään kai tässä taas sanonutkaan, kunhan höpötin??), ja toivottaa kaikille kauniimpaa sekä luonnollisempaa tätä iltaa ja huomista päivää! Puspus ♥

np: Neurotech - Damage is Done

5 kommenttia :

 1. Aaaaa muokkaamaton kuva on jotenkin niin ihanan eläväinen <3 :D Sun pitäis ehottomasti pistää enemmän kuvia itestäs senkin nättimys

  Ps Oon kade sun läväreistä >:CC

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamakuvilleni omistettu blogi ♥!

   Sietääki olla hihi :3 XD

   Poista
 2. Mulla näkyi eilen toi muokkaamaton kuva mutta ei näy enää. :( Pakko kyllä sanoa että sä oot kaunis ja sun iho on tosi silee ja hyväkuntonen, oon taas kateellinen!

  atc24h.blogspot.fi/2012/11/kysy-ask.html
  Jos sinä aikana, kun oot lukenut mun blogia, on jäänny jotain kysyttävää tai joku on jäänny mietityttämään, niin nyt on hyvä aika kysyä ja ihmetellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höps :)

   hmm, ei kyllä tuu ny mieleen mitään kysymyksiä, mut odotan innolla vastauspostausta! :)

   Poista
 3. Oot sexy for sure!

  VastaaPoista