Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 12. marraskuuta 2012

Oksennus, toinen, kolmas

Oksettaa, ahdistaa. Kaikki meni hyvin, kunnes koitti taas ilta. Oli isänpäivä ja isovanhemmat porukoilla. Käytiin tsekkaamassa porukoiden uusi, ihana kämppä, johon muuttavat tässä kuussa. Sitten haettiin Emma-serkku ja pari kaveria tuli ja pelailtiin porukoiden luona Bang!ia ja Gamesia. Oli mukavaa, ei ahdistanut. Mutta kotona se iski. Väsymys katosi, ja tilalle iskeytyi silkka ahdistus. Onneksi huomenna hoitajan kanssa keskustelu, jota ennen pitäisi kuitenkin jaksaa ja pystyä soittelemaan miljoona puhelua uuden kämpän suhteen.

Aivan mieletön ahdistus. Sattuu käsiin ja rintakehään. Pakko huomenna vaatia jotain tähän, ei bentsoja. Niihin en koske kuin itsetuhotarkoituksessa, sen vannon. Täytyy myös kertoa ajoittaisesta paranoidisuudesta ja siitä kuinka tää olo vie mukanaan. Kuinka siitä ei tahdo irroittaa.

Oksettaa, oksettaa niin paljon. Olen niin ällöttävä, oksettava pallo. Ja sitten vielä tämä muu olo. Tekisi mieli viiltää, pitkästä aikaa viiltää (mieliteko ei ole uusi asia), tuntea terä iholla ja ah! Sitä ei voi ymmärtää, ellei sitä ole itse kokenut. Näen, tunnen, sen kaiken edelleen silmieni edessä. Kuinka iho repeää, millainen ääni siitä lähtee, kuinka veri kasautuu lammikoiksi ja hetken kuluttua jähmettyy, kovettuu, halkeilee.

Tekisi mieli huutaa.

Miksi olen tällainen? Miksi mut on luotu ylipäätään? Oon turhaa ilmaa, täysin turhaa. Haluaisin itkeä, mutta itku ei tule, ei kuten ei niin monina kertoina aikaisemminkaan. Mun elämä on koottu pienistä paloista, joita yritän liimata epätoivoisesti yhteen, mutta aina saadessani kaksi palaa paikalleen kolme jossain kaukana irtoaa ja pakottaa minut keskittymään niihin, sekoittaa suunnitelman, eikä työstäni tule koskaan valmista.


On mulla sentään 3,2mm septumi, jolla voin leijua.

Milloin elämästä tuli näin raskasta? Ainiin, unohdin, - se on ollut aina tällaista. Aina.

np: Garbage - Medication

3 kommenttia :

 1. Ei mulla muuta kuin että oot kaunis ihminen ja tekstiesi perusteella vielä sielukaskin persoona, on väärin että sinunkaltaisesi on saanut tuollaisen taakan harteilleen ♥ Voimia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meinas tulla tippa linssiin kun luin tätä uudestaan ja uudestaan.
   kiitos, you made my day ♥

   Poista
 2. Elina noi sun silmälasit on vaan niin täyttä rakkautta ja sopii sulle äärettömän hyvin! (mielestäni oon sanonu ton joskus aijemmin mutta what ever!) Miksi, oi miksi mun pää on tän muotonen ja mulle ei sovi tollaset? >:(

  VastaaPoista