Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paint the sky // 200 + 42 + 8500

Kävin pitämässä sen esitelmän. Kai se meni ihan jees? Ainakaan kukaan ei heitelly tomaatteja. Onnistuin rusauttamaan nilkkani siinä samalla oikein kunnolla ja nyt se on kipeä. Puhuin paljon omista kokemuksistani ja toivon et se oli hyvä. Ei siinä kai paljoa kerrottavaa muuta. Sinne oli tullut jostain toisestakin psykanryhmästä kuulijoita kun olivat kuulleet et oon paikalla, olin vähän imarreltu! Psykanmaikka oli ihana ja halas. Että sellasta.

Huomenna kässäryhmä, sit porukoille hakeen mun rakkaat Sims 3:n asennuslevyt et voi asentaa ne tähän uudellekin koneelle vihdoin >:D Perjantaina joko porukoiden muuttoa ja/tai rottien häkin pesua taas vaihteeks, taidan antaa kunnian Eetulle. Ainiin ja huomenna tulee toivottavasti Beth Ditton muistelmat tai mitkä ne nyt onkaan :D ♥ Ah!


Väsytti kyllä kun tulin kotiin ja nukuin muutaman tunnin. Nyt taas on sellain outo fiilis ettei tiedä väsyttääkö vai ei. Ehkä molempia. Haaveilin tänään mm. traguksista, joulusta ja ... no, joulusta :D Tein hedelmärahkaa (banaani-ananas-persikka) vaikka olin syönyt jäätelöäkin. Mut kai rahka menee ko se on leikisti terveellistäkin? Ja hyvää. Nomnom!

On ollu ihan hyvä päivä. Ei oo ahdistanu, vaikka olikin jännää ja jännitin ja aaaa! Toivottavasti teilläkin on ollut ihan jees päivä :3 ♥

PS. 200 postausta täynnä, 42 lukijaa, päälle 8500 käyntiä, iso kiitos ♥

np: Charlotte Sometimes - Done

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti