Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 17. marraskuuta 2012

They try to cheer me up by saying I did once live a functioning life

Uuuu, hyvä päivä! Muutettiin porukat niiden uuteen asuntoon suurimmaksi osaksi, huomenna meen vähän vielä autteleen niitä ja tolleen. :) Kivaa on myös että livejournalin jokavuotinen joululahjatoivelistaus on taas käynnissä! Tein omanikin jo, hihi. Toivottavasti ees yks lahja tipahtais munkin postiluukusta, sillä mä aion ainakin pari lähettää, jeejee :3

Huonojakin uutisia: nyt kun Anksilonin annostus on 2 x 20mg päivässä, mulla menee noita 10mg:n (jotka on muuten vahvin valmistettava tabletti ko. lääkettä) tabletteja neljä päivässä, mikä tarkoittaa et 30 tabletin purkki tyhjenee n. viikossa. Mikä tarkoittaa että mulla menee niitä purkkeja neljä kuukaudessa. Mikä tarkoittaa reilua 50€:n laskua pelkästään yksistä lääkkeistä - Kela-korvauksen kanssa. Mun on pakko keskiviikkona sanoa hoitajalle et mitä ihmettä teen, ei mulla oo varaa syödä tollasta lääkettä. :/ Mut silti tarvin jotain tähän ahdistukseen. Aaaa. Elämä on helppoo.

Jalkoihin särkee ja ahdistaavituttaa. Vedin lääkkeen väärään kurkkuun ja yskin keuhkoni pihalle. Että se siitä hyvästä päivästä... Ehkä pitäis kohta mennä ja lukea hetki, sit nukkua koska aamul pitää pestä rottien häkki, sit lähteä hakemaan Yliopiston Apteekista sitä kirottua Anksilonia ja sit porukoille syömään ja auttelemaan.


PS. Rakastan kun mun blogiin ollaan tultu hakusanalla "olin emo". ♥

np: Collapse Under the Empire - Closer

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti