Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tiivistymä

Kävin juttelemassa hoitajan kanssa. Pohdittiin mun ahdistusta ja sen syitä. Mun sairasta ja tervettä puolta ja kuinka ne ei osaa ns. keskustella. Olin aika paljon hiljaa ja poissaoleva, rankasti ahdistunut ja se oikein väänsi mun kehoa. Puhuttiin, että mun pitäis tuoda lääkkeet sinne etten tappais itteäni. Jäi sekavat fiilikset ja kärvistelin ahdistuksen kanssa koko matkan kotiin, jossa heitin itteni saman tien sänkyyn nukkumaan. Nukkuminen auttoi vähän ja nyt ei ahdista enää niin paljon.


Ens kerralla saan kai (toivottavasti) tietää vaihdetaanko Anksilon pois sen hinnan takia. Sitten mun hoitaja jääkin lomalle, ja joudun käydä "tuntemattomilla" koko joulukuun. Ahdistaa. Siihen mun elämä tiivistuu; ahdistukseen. Asd.

np: Ellie Goulding - Dead In the Water

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti