Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 31. joulukuuta 2012

10000 - ja rikki

Ensiksi; haluan kiittää jokaista lukijaa joka on koskaan eksynyt tänne blogiini ja lukenut yhdenkään tekstini - teille mä kirjoitan, ja no vähän itselleni terapiaksi. On todella tärkeää mulle että tällä blogilla on lukijoita, vaikkakin ootte aika hiljaista kansaa :) Niin oon kai mäkin :)


Kahdenkymmenenneljän tunnin päästä vuosi on jo vaihtunut ja se ahdistaa minua. En halua nähdä jälleen kerran taas uutta vuotta, kohdata uusia ongelmia ja haasteita. En jaksa. Sitä paitsi pelkään vuoden olevan epäonnisin ikinä, onhan siinä luku 13. Haluaisin vain pois, pois tästä paskasta maailmasta jossa olen niin yksin. Olen yksin henkisesti ja niin kovin usein ihan fyysisestikin. En jaksa en jaksa en jaksa enjaksaenjaksajaksajaksa.

Oon taas pulassa rahan kanssa, oon taas pulassa. En jaksa itseäni, haluaisin paeta vastuuta ja vaikeuksia joita elämä heittää jatkuvasti eteeni. Mä en kuulu tähän maailmaan. Anteeksi kaikki, anteeksi kaikesta.

np: Florence + The Machine - Blinding

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti