Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsepäisyyspäivä


Valorinkula.


Lippu ja paska kuvanlaatu + muokkasin liikaa lol.


Porukoil on sininen seinä täs uudes kämpässään!!


...ja mul on peura kaulas! ♥


Äiti sytyttää vauhdikkaasti kynttilää :)


Ahdistaa. Ahdistanut koko päivän. Multa revittiin tiistaina viisaudenhammas pois, sen kuoppaa särkee edelleen. Blogin säädöt on vituillaan kun päätinkin laittaa vähän isommat kuvat. Vituttaa.

No, se siitä valituksesta. On Suomen 95. itsenäisyyspäivä. Oon Eetun kanssa porukoilla. Eilen sain joululahjani etukäteen; uuden kihlasormuksen, joka on Kalevala Korun Lapin sormus! ♥ Aivan mahtavanihanankaunis. Huomenna mennään Ikeaan ja taidan saada joululahjaksi kauan kaipaamani kirjahyllyn!

Käytiin Joonan iltalenkillä tossa lähellä Mustankallion hautausmaalla. Annun kuva oli edelleen paikallaan, se oli pyyhitty lumesta ja joku oli sytyttänyt meidän jo loppuunpalaneeseen lasiseen hautakynttilään uuden kynttilän. Se oli jotenkin ylikaunista, äiti itki ja mä ajattelin et Annulla tosiaan on kaikki hyvin nyt.

Muut katsoo Tuntematonta sotilasta ja mä haaveilen et joskus muistaisin ostaa sen kirjana. Kirjoista tuli mieleen, että ostin eilen London Tattoos -kirjan, joka on täynnä upeita ihmisiä tatuointeineen ja tarinoineen. Ja aivan, en muista oonko kertonut, mutta mulla on varattuna maaliskuulle tatuointiaika! Idea on vielä vähän kesken, mut kyl täs viel ehtii.

HYVÄT ITSENÄISYYSPÄIVÄT KAIKILLE ♥

1 kommentti :

  1. Tuitui kun oot ihanan iloisen ja valloittavan näkönen tossa peurailukuvassa! ♥♥♥ Koetahan jaksaa vaikka rankkaa onkin ;C

    VastaaPoista