Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Mieletöntä, raskasta

Olen niin väsynyt, niin toivoton, niin ahdistunut. Oon lopussa, loppuunkulunut, lopussa. Tietysti voisin hypätä bussiin - Tukipiste on auki kymmeneen - mutta mitä se hyödyttäisi? En osaa puhua, ja mitä auttaa jos osaan sanoa kaksi asiaa: voin huonosti ja en jaksa enää? Ei mitään. Kukaan ei voi auttaa, ei pysty, ei osaa. 


Vielä melkein kuukausi että mun omahoitaja tulee töihin. Jouluunkin on vielä aikaa, ne päivät jaksan aina jollain ihmeen voimalla; ehkä myös tänä vuonna. Mutta juuri nyt en jaksaisi. En todellakaan jaksaisi.


En tiedä miksi toistelen tätä. Ehkä se auttaa hieman jaksamaan, epäilen kyllä suuresti, mutta. Haluaisin vain jonkinlaisen rauhan. Peace of mind, kuten sanotaan. En jaksaisi tätä ikuista taistelua itseäni vastaan. Tätä jatkuvaa taistelua. Tätä helvetin raskasta taistelua. Haluaisin voida itkeä, surra, puhdistaa itseäni, mutten osaa, en voi, en pysty.


Elämä on niin merkityksetöntä. Niin mieletöntä, niin raskasta. Kamala sanoa mutten jaksaisi. En. Jaksa. En tiedä mitä tehdä. En oikeasti kai sitten halua edes kuolla, mutta poistua, lakata olemasta. Kadota johonkin ikuiseen kuplaan, jossa on hyvä olla.


Mä haluan pois, mä haluan kauas pois. Mutten kuitenkaan. En osaa päättää, en tiedä, en voi tietää. Tää olo vie musta kaiken, hajoan, pieniksi palasiksi, hajoan. Mä oon lopussa, sanoinko jo? En tiedä, oon puhunut nytkin vain pelkkää paskaa, samaa vanhaa paskaa koko tekstin ajan. Kukaan ei enää jaksa kuunnella mua, ketään ei enää oikeasti kiinnosta. Kun ei muakaan. Kiinnosta. Enää. En vain jaksaisi. En vain jaksaisi enää.


You can't carry me / I am too heavy inside / You don't have the strength / To get me untied /
Beyond salvation / Don't really care at all / Unleash the tide / And let the waters fall

np: Before the Dawn - Morning Sun

2 kommenttia :

  1. tosi hieno blogi! ja tolla hiirellä on kiva leikkii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiitosta!! ja joo, se on aivan mahtava :D ... :)

      Poista