Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Mun sähkölasku on 123€ ja risat

...ja sekös vituttaa. Mun elämä on paskaa ja sekös vituttaa. Mä en jaksa elää ja sekös vituttaa. Mä en keksi hyviä syitä elää, enkä huonoja, ja sekös vituttaa. Mä en usko haluavani parantua ja sekös vituttaa. Mä en jaksa en vittu jaksa ja sekös muka vituttaa.

Viis päivää ni on jouluaatto. Mä lupasin omahoitajalle jaksaa joulun yli. Mut entä sit? Tapaan sen vasta 8.1.2013. Sinne on vitun pitkä aika joulun jälkeen. Vitun pitkä aika ahdistuksentäyteisiä iltoja, jotka on kuorrutettu itsemurhahaaveilla. Miten mä jaksan? MITEN VITUSSA MÄ JAKSAN?

Joskus mua piti pinnalla rottaset ja Eetu, mutten taida jaksaa enää välittää, vaikka ne on mulle koko elämä. Ristiriitoja, ja ne tekee elämästä entistä raskaampaa. Haaveilen taas lääkevaihdoksesta Leponexiin, kuvittelen jostain helvetin syystä että se ratkaisis kaikki mun ongelmat. Paskat. Mun ongelmat ei taida ratketa kuin yhdellä tavalla...

Mut kaikesta huolimatta otin kuvia rotista, oli pakko ottaa mustavalkoisia ko en osaa käyttää kameraa ilman luonnonvaloa voihan saatana tai sit se on vaan paska mut epäilen et vika käyttäjässä. :( Esittelen teille nyt suht unisen lauman pikkuwottia :3


Maailman lempein rotta - Seppo - näyttää vihaiselta ;O


Simo nuQ.


Pasi ja Taneli heräs uniltaan :3

np: Billy Talent - Rusted From the Rain

2 kommenttia :