Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 11. tammikuuta 2013

23

Se on vähän kuin kolmetoista. Muttei kuitenkaan. Jännittävä luku. Tää päivä on mennyt yllättävän hyvin ottaen huomioon miten syntymäpäivät yleensä mulla ovat viime aikoina menneet. Oon tosin ollut todella väsynyt ja hereillä ehkä kuusi tuntia, mutta. Sen verran hereillä kuitenkin että oon jaksanut suihkuun ja porukoiden ja Eetun seurassa Amarilloon syömään. Sain porukoilta lahjaksi kukkia ja 70€, jolla saan bussikortin ja rotille ruokaa. Ei vähän helpotusta tähän rahapuoleen ja ei vielä hetkeen Dianaa. 

Posti toi myös Nooralta maailman kauneimman kortin ja lahjaksi Glitterin lahjakortin, yay, ajattelin että jos menisin jo huomenna äidin kanssa katsomaan jos sitä saisi käytettyä kun on vielä aletkin(?)... :3 Päivän oikeasti pelastivat nämä ihanat onnitteluviestit, joita sain myös Facebookissa. Vaikka osa tuli todella vanhoilta tutuilta tai muuten vain tuntemattomammilta ihmisiltä, niin kyllä se aina tuntuu kivalta kun joku vaivautuu kirjoittamaan onnittelut :)

Edellistä tekstiäni pyydän vielä anteeksi, sillä eilen oli todellakin HUONO PÄIVÄ. Todella huono päivä :D Oikein ihmettelin itsekin mikä muhun oli mennyt :D:D:D:D Koska normaalisti en uskalla suuttua, enkä ainakaan julkisesti lausua vihaisia sanoja. Mutta pidän tätä edelleen omana bloginani, joten katson että mulla on oikeus raivota ja riehua niin paljon kuin haluan (:D:D::D::DD) kunhan en ketään ala nimeltä riisumaan ja ruoskimaan.

Eli ihme ja kumma, oon edelleen hengissä, 23-vuotiaana, ja tää päivä oli vielä harvinaisen mukava. Ei ole oikein ehtinyt ahdistaa tai masentaakaan kun oon ollut niin vähän aikaa hereillä :D Tänään on taas siis sellainen päivä kun jaksaa jostain kumman syystä uskoa tulevaisuuteen, ja sen takia ohjelmassa on vielä kaukaiseen tulevaisuuteen suuntautuvien suunnitelmien esivalmisteluja eli etsin taas kerran jos löytäisin alan joka kiinnostaisi mua, ja jolle ei ois liian vaikea ja pitkä koulutus. Ja sit pelaan Anno 2070:aa :DD Ja sit; hyvää yötä kaikki ♥


np: Little Boots - Love Kills

4 kommenttia :