Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 8. tammikuuta 2013

BDI 32

Tosiaan, omahoitajani pyys mua tekemään BDI-testin, ja tein. 32 pistettä, eli vaikea masennus, ja vittu mulla on vielä törkeä lääkitys tähän? Hmm, ainakin sain ne harkitsemaan lääkityksen vaihtoa; maanantaina lääkärinaika. Huomenna vielä uudestaan hoitajan luo, joka kyseli useaan kertaan että voinko luvata olevani tappamatta itseäni - ja lupasin. Olin silloin vielä aika varma, mutta nyt taas epäilyttää. Mutta mä en halua osastolle, mä haluan hoitaa mahdollisen lääkevaihdon tuttujen ihmisten kanssa. Ne on ainakin mukavia, toisin ko osastojen ylityöllistetyt ja yliahdistuneet, ylivittuuntuneet (yli)lääkärit :D Ja jos jonnekin on pakko muka mennä, mä menen sit päiväpolilla käymään taas vaan vaikka joka päivä keskusteluissa. Mut ääh. En tiedä.


Väsyttää. En tiedä johtuuko se ihan vaan olosta, vai siitä et oon syönyt nyt vähemmän. Nukuin viime yönäkin 14 tuntia, ja oon ollut nyt hereillä sen kuusi tuntia ja haluisin vaan sänkyyn. Ehkä mä ysiltä meen - tai sitten en. Who nous and who gare's.

np: Parkway Drive - Carrion

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti