Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Bodymodifications

Tajusin etten ole tainnut vielä koskaan esitellä tatuointejani? Lisäksi huomasin että olen kai vahingossa poistanut vanhan koneen muistista tälle uudelle koneelle napatut kuvat (onneksi ovat vielä siis tallessa sillä toisen koneen kovalla), joten ajattelin tylsyyden vaivatessa toteuttaa tatuointipostauksen; kuvata tatuointini uudestaan ja höpötellä niistä tänne - ja siis bodymodeista yleensäkin! Älaöägksdg, olipa sekavaa.


Tarkkasilmäisimmät huomas jo että länttäsin klipsirastat päähäni vaihteeks! ;O

En muista tarkalleen koska varsinaisesti innoistuin tatuoinneista ja lävistyksistä, mutta jos sanon että noin 16-vuotiaasta eteenpäin olen pitänyt bodymodeja kauniina ja halunnut itselleni niitä niin en valehtele paljoa. Eli onhan tässä ehtinyt kulua jo... hui, seitsemän vuotta "fanityttöyttä"! Olin niihin aikoihin aikamoinen emopoika, ja ensimmäisenä syntyi unelma snakebiteista. Äiti ja isä sanoivat tietenkin "hyinounounou!", joten kyseinen haave siirtyi aina siihen kun täytin 19 vuotta ja olin muuttanut pois porukoilta. Sen sijaan ekat bodymodini - venytykset - menivät jostain kumman syystä läpi porukoilta. Ehkä se oli se "en mä enää tän jälkeen yhtään isommaks" -koiranpentuilme? No, tässä ollaan, 18mm venytyksien kanssa. Olin liian nopea ja ahne liikkeissäni, as usual, ja sen takia iho meinas loppua kesken enkä koskaan saavuta haaveideni 20mm:ä :(

Ensimmäinen tatuointini ilmestyi oikeaan käsivarteeni syksyllä 2010. En muista kauan olin harkinnut asiaa, luultavasti kyseessä oli enemmänkin yöllinen inspiraatio joka jäi vaivaamaan päätäni. Oikeasta käsivarrestani löytyy siis teksti "Chaos engine inside" höystettynä tähdillä, ruusulla ja timanGilla.


"feels like I was born with a black hole as a soul
devouring all the light
chaos engine inside"

Tossa tuo tarinakin siis. Eli kyse on Before the Dawnin "..." -biisin sanoitusten pätkästä, joka osuu mielestäni minuun kuin nenä päähän tai nappi silmään tai jotain sinnepäin. Voitte sitten vain arvailla myös mistä tän blogin nimi on repäisty... :3 Tuo tatuointi liittyy vahvasti sairauteeni, kuten senkin voi arvata, ja kannan sitä ylpeänä koska se edustaa mulle niin sairautta kuin terveyttä.

Samaisen tatuoinnin yhteyteen ilmestyi myöhemmin rakkaudenosoitus äidilleni ♥ Äiti on mun sankari ja idoli, samalla kuin yks parhaista ystävistä. Ja eihän siitä äidistään koskaan täysin eroon pääse - en onneks kyllä haluaisikaan!


Samaan aikaan tuon äiti-tatskan kanssa, eli  keväällä 2011, ilmestyi jalkapöytääni semmoinen kiva kuva, jota en osaa sanoin juuri kuvailla :D Se on semmoinen surrealistinen kallo/suuteleva viktoriaaninen pariskunta. Näin se kai pitää ilmaista? :D Nyt sitten ignoraatte mun rumat varpaat ja järkyssä kunnossa olevat kynnet XD


Lävistyksiä on tippunut mukaan matkaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Järjestyksen sentään muistan :D
- venytykset (jotka venähtäneet 18 milliin)
- snakebites
- industrial
- septum (joka on venähtänyt neljään milliin)
- medusa
- babyvenytykset 3mm

Ei mulla kai sitten muuta? Ois voinut tietty kirjoittaa jonkun hienon mielipiteen näistä, mutta oon liian ihagohaskg kirjoittaakseni mitään asiallista :D Me is sorry. Huomenna yritän jaksaa nousta sängystä; pitäis soittaa hoitajalle, käydä apteekissa ja vihdoin siellä Levykauppa Äxässä. Ja puhuin vähän jos jaksaisin mennä moikkaamaan äitiä. We'll see.

np: Sleep Dealer - Nozomi

2 kommenttia :

  1. EIKÄ toi jalkapöytä on hirmu ihana! Katoin ekana vaan et eih, pääkallo ..... mut toi onki tosi symppis ja sinppeli samaan aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Tatuoijakin ihastui siihen silloin pari vuotta sitten kun sen otin :33

      Poista