Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 21. tammikuuta 2013

Edelleen hereillä

Nyt oon ollut yhteensä mahtavat 17 tuntia hereillä. WHOA :DD:D:D Oon ehtiny pelaamaan aikalailla The Sims 3:sta, käydä suihkussa (!!) ja käydä kaupungissa hoitajan kanssa juttelemassa. Samalla kävin kysymässä oisko mun tilaamat Pintandwefallin levyt tulleet Levykauppa Äxään, mutta eivätpä olleet vielä. Uusin (uunituore) julkaisu taisi maksaa 16€, ja kaksi edellistä yhteensä 8€. Oli vain pakko, lyökää siitä hyvästä. :( Ja pyörin vähän kaupungilla. Ja tiettyhän sieltä jäi mukaan jotain; käytin mahtavat 1,50€ tähän aleihanuuteen:


from Gina Tricot; love it ♥

- -

Käytiinkin tossa välissä Eetun äidin porukan luona. Nyt oon ollut siis hereillä 21 tuntia - eikä ees väsytä paljoa siihen nähden :D:D::D:D Mussutan just anopin tekemää mustikka-mansikka -muffinia. Nomnom. Jalkoja särkee jostain syystä ja palelee. Sekavaa. Huomenna pitäis jaksaa toimintakeskuksen teatteriprojektin aloitukseen kymmeneksi, sitten saan mennä ja hiippailla kyselemään tarkemmin niistä tatuointiajoista. Nyt on suunnitelmakin hyvin kirkkaana mielessä: "jatkan" vanhaa kuvaa tekstillä "A23" ja jos onnistuu niin "vaalea", ääriviivoilla tehty tähti siihen viereen, jos ei niin sitten mustattu.

Loppuun vielä jo reilusti parantunut komea mustelma, jonka sain kun ryssin ulos autosta :3 Kannattaa istua läskinä kolmiovisen auton takapenkillä...


np: Icon For Hire - Pieces

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti