Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 7. tammikuuta 2013

Kaikkeen tottuu, vaikka sattuu


4mm septum on täällä!!

Kyllähän se kipeää teki, ja en ole vielä siksi saanut tuohon koruun palloa kiinni kun nenukki on vieläkin hellänä. Mut ah! Jos sitä tähän jäis :) En ite huomaa kovinkaan suurta eroa 3,2mm koruun, mutta ehkä oon vaan sokea itselleni? Tuon mustan korun lisäksi Crazy Factory muisti mua samanlaisella "metallinvärisellä" korulla, sekä 4mm retainerilla tuohon septumiin. Ja tietty vähän lovee, eli silikoniset sydäntunnelit mustana mulla jo olevien valkoisten kaveriksi :3

Muuten päivä on mennyt vaihtelevasti. Tää septuminlaiton aiheuttama hetkellinen bilefiilis taitaa olla katoavaa sorttia? Heräämisestä asti on ahdistanut eri tasoisesti. Pelottanut, masentanut. Sain kuitenkin soitettua hoitajalle ja lupasi kysellä lääkäriltä huomenna ennen tapaamistamme että onko mahdollista tehdä jotain lääkitykselleni. Vai voiko tälle tehdä mitään... Huoh.

Väsyttää. Ja mä oon päättänyt että mä laihdun. Yritän syödä suht normaalisti, mut vähentää. Ei koko ajan tarvitse syödä tai mässätä. Mä aion pudottaa lähemmäs 50 kiloa painoni. Siihen menee vitusti aikaa, mut mitä mulla on kuin aikaa? Alku on hankalaa, mulla on koko ajan nälkä, mut kai tähän tottuu? Väsyttää.

np: Swallow the Sun - These Lowlands

2 kommenttia :

  1. Läheti sulle eilen ne bannerit sinne sähköpostiin. Mahtokohan ne tulla perille?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa katsoa sitä Extreme makeover: weight loss edition, ne laihduttaa paljon pelkästään vuoden aikana :} omasta motivaatiostahan se on kiinni, aikaa kuluu kuitenkin, laihdutti tai ei.

    VastaaPoista