Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kevyet kaksikymmentäkaksi tuntia


Nukuin tosiaan kevyet kaksikymmentäkaksi tuntia heräten tuossa yhden aikoihin yöllä. Nukuin autuaasti koko sunnuntain ohi. Näkisitte mun hiukset, sillä en ole jaksanut käydä suihkussa moneen päivään ja melkein vuorokausi sängyssä on tehnyt niistä... erityisen kauniit :) Nyt suunnitelmissa valvoa aamuun asti pelaten, sitten suihkuun ja puoli yhdeksitoista hoitajan juttusille.

Vieläkin väsyttää jotenkin mystisesti, ja eilen kun Eetu yritteli herätellä mua niin olo oli niin väsynyt että edes maailmanloppu ei olisi saanut mua ylös sängystä. Kamalaa. En siis saanut edes vietyä ekaa Dianalla otettua filmiä kehitykseen koska nukuin. No, jos huomenna sitten. Se onkin sitten täynnä varmaan todella eeppistä materiaalia aina mun naamasta Eetun naamaan! En edes tiedä onko filmi täysi, mutta who gare's sillä annoin itselleni luvan et eka filmi saa mennä kuin vituiks vaan, ei tota opi kuin harjoittelemalla.

Viimeks mulla on ollut filmikamera joskus ala-asteella kun omistin APS-kameran. Ja sekin on ihan eri juttu kuin Diana. Mut se meni jotenkin mystisesti rikki ja alkoi ottamaan kuvia päällekkäin (jotkut oli kyllä aika cool) ja koska sitä ei saanut korjattua niin mokoma joutui roskiin.

Nyt tulee kyllä niin sekavaa ja outoa tekstiä taas että. Parempi ehkä että meen sinne pelaileen tästä enkä vaivaa ihmisiä oudolla höpinälläni :D Joten; toivottavasti te nukuitte tän yön! Hyvää yötä!

np: Van She - Talkin'

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti