Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 3. tammikuuta 2013

Lomolomolomolomolomolomo ♥ !!

Mä muistin tänään taas mun innostukseni lomo-kameroita kohtaan. Ja samalla mä muistin tulevat syntymäpäiväni. Ja nyt mä joko haluan kotiin lomofisun tai mikä parempaa, Diana F+:n!! Se ois niin halpa tuo Diana Deluxe Kit että! En tiedä osaanko käyttää koko vehjettä, mutta kai sitä oppii! Nyt vaan on puhuttava porukat ja isovanhemmat ja puol sukua mukaan tähän että saan rahat kasaan :3'


Diana F+

Olo on kuin onnellisella hylkeellä, pyörin ja keikun ja ajattelen vain hetkeä kun saan oman lomolapsen käsiini! Siis, materiaonnea taas... ♥!! Kaikki ketkä haluaa saa auttaa mua rahallisesti ;)! Nyt kuitenkin pitäis kaivautua peiton alle ja käydä nukkumaan jotta en huomennakin nukkuisi ohi menoista, on nimittäin käsityöryhmän aika ja paikka huomenna ja sitä ennen pitäisi käydä suihkussakin :3

Toivokaa mulle nyt vaan lomo-onnea että saisin ton Dianan! :3

np: Hurts - Evelyn

2 kommenttia :

  1. Ompa söpön näköinen kamera :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on! :3 ja vielä kun niitä on vaikka minkälaisia!! ;O ♥

      Poista