Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 4. tammikuuta 2013

Löydät minut myös...

Ajattelin listata tähän jo blogin alhaalta löytyvät sivustot, joihin olen liittynyt, jos joltain on jäänyt huomaamatta :3 Facebookia en viitsi linkittää tänne, sillä en hyväksy ystävikseni kuin oikeasti tuntemiani ihmisiä - ennemmin annan halukkaille vaikka Skype-tunnukseni :) Uutena voit seurata minua myös twitterissä! Katsotaan kuinka (epä?)aktiivinen twiittaaja musta tulee :)!


Rakas tumblrini, johon kokoan ajatuksiani kuvien muodossa. Suht masentavaa kamaa, mut eksyy sinne aina jotain vähän iloisempaakin. Joskus. Osasin lisätä tänne pari biisiäkin taustamusiikiksi hihi :)

Uusin tuttavuus. Mulla on joskus vuos, pari? sitten ollut toinen twitter, mutta se meni samalla kuin sähköpostini + en käynyt siellä kuin muutaman kerran. Nyt sitten paremmalla onnella? :3

Rakas musiikinlistauspaikkani, jossa olen ollut vuoden 2006 lopusta. Täältä voi stalkata mun "musiikkimaun" kehitystä ja nykyisiä ja vanhoja ihkutuksia IIIIIH :)!!

Livejournalia oon harrastanut LIIAN KAUAN. Tää nykyinen on luotu vuosi sitten. Vähän salaisempi päiväkirja, jossa kirjoittelen siitäkin mitä en julkisesti uskalla. Lähinnä kuitenkin samaa shaibaa.

Toinen blogini LÄSKEISTÄNI. Siitä kuinka yritän saavuttaa seitsemänkymmentä kilogrammaa, mutten onnistu millään. Ehkä joskus, mutta nykyään vain lihon. Lievästi syömisvamman värittämä blogi.

np: Daughter - Candles

2 kommenttia :