Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mustelmia ja ruhjeita

Uutena vuotena olin taas hyvin lähellä kuolemaa. Niin lähellä, niin pelottavan ja ihanan lähellä kuolemaa. Olin jo päättänyt sen, mutta jostain syystä en tehnyt sitä. En todellakaan tiedä mikä esti minua. Mutta tässä olen edelleen. En ottanut kaikkia lääkkeitäni ja vaipunut ikuiseen uneen.

Tiedän, että olen kipeästi nopean avun tarpeessa. Mutta koska en osaa soittaa ja pyytää apua saan sitä vasta viikon kuluttua, kun oma hoitajani vihdoin palaa töihin. Vihdoin. Jos vaikka saisin sanottua jotain. Kerrottua tästä olosta. Kerrottua kuinka tahdoin (tahdon) kuolla. Kerrottua kuinka tarvin apua mutten tiedä millaista, mutta että tarvitsen sitä kipeästi. Kuka ties, ehkä paikkani on osastolla - jälleen kerran.

Oon niin väsynyt. Väsynyt kaikkeen. Elämään. Kuolemaan. Sairauteen.


En saa onnea kuin hetkellisesti materiasta, ja tänään minua hemmoteltiin; CMX:n Aura ja Vainajala odottivat minua Levykauppa Äxässä ja H&M:n paketti oli tullut postiin. Nyt sitten odottelen vain koska mun ja Sonjan Crazy Factoryn paketti tulee... Pääsen venyttämään septumin neljään milliin ♥ Säälittävää.

np: Suvi Koivu - Kukaan ei näe meitä nyt

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti