Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pour some misery down on me - and again and again

Se on nyt tehty: mun Diana F+ on tilattu ja maksettu eilen ja pian kai jo matkalla kohti Suomea, IIIKS :D Sain sen Deluxe Kitin neljäsosan normaalia halvempana eli 150€:lla ;O En mä sitä siihen 200€:n hintaan ois tilannut, mutta tätä en voinut vastustaa. Odotan vaan kuka mut hirttää ekana, isä varmaankin :D Hehheh.

Tänään kävin sit tuhlaamassa Nooralta saamani Glitterin lahjakortin kun eilen ei ehditty äidin kanssa kaupungille. Mukaan jäi kaksi aivan ihanaa kaulakorua - ainakin mun mielestäni ♥ En saanut niistä mokomista vain kunnon kuvia näin pimeässä ja huonossa valaistuksessa ja paskalla kameralla mut olen liian kärsimätön odottaakseni huomiseen niiden esittelyn kanssa, joten saatte yrittää selvittää niiden olomuodon huonolaatuisista kuvista! Kjeh.


Tää on tällain pitkällä hopeaketjulla varustettu KOIPI,
joka pitelee kiinni kultapallerosta, OOH! :DD::D:::D ♥


Ja sitten kultaisessa ketjussa (faaraon?) silmäke ;O ♥

On ollut vähän taas ahdistunut ja alavireinen fiilis. Masennusta en sinänsä erota(?) juurikaan koska se on mulle niin arkipäivästä. Sad to say that. Kai ahdistukseenkin tottuisi jossain vaiheessa? Mut joo. Huomenna pääsee (tai joutuu) taas psykiatrin vastaanotolle ja katsotaan sitä mun lääkitystä jos siihen tehtäis muutoksia.  Mut oon yrittänyt koko illan vältellä sitä fiilistä, sitä mikä niin kovasti meinaa tunkea läpi - paha, paha olo. Toivottavasti se ei iske enää tässä vaiheessa kun kohta pitäisi mennä nukkumaankin etten nuku lääkäristä ohi :C Haluan nimittäin lääkityksen kuntoon, en halua että mul on huono olo sen takia et mulla on joku balanssi jossain suunnassa aivoja johonkin suuntaan jotenkin vinoillaan.

Nyt siis vain hyvää viikonalkua ihanaiset lukijat! ♥

np: Garbage - Not Your Kind of People

2 kommenttia :

  1. Tuo viimeinen koru kuvastaa all-seeing eyeta, siitä voi lukea lisää Wikipediasta, esim. Eye of Providence-hakusanalla löytää :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, muistelinkin että on tutun näköinen :) Mut onneks nää kaikki maailman symbolit on mulle yhdentekeviä, oli vaan nätti koru :3 Purr ja piu!

      Poista