Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 14. tammikuuta 2013

Psykiatrilla ja muuta hömppää

Kävin sit tänään juttelemassa hoitajan lisäks lääkärille. Meinasin ensinnäkin myöhästyä; heräsin klo 11, vain tunti ennen kuin piti olla jo keskustassa, ja bussipysäkille pitää lähteä ennen puolta että ehtii tasaksi kaupunkiin - kannattaasuakorvessa.com :3 No, ehdin kuitenkin.

Lääkärin luona juteltiin paljon ja pelkäsin taas joka sanaani et mihin suuntaan ne keskustelua vie. Lopulta päästin kuitenkin itse aiheeseen, eli mun masennuslääkkeeni vaihtoon. Puhuttiin masennuksesta, ja siitä kuinka mun epävakaan persoonallisuuden piirteet siihen (ja muutenkin mun oloon) vaikuttaa. En itse jaksa aina muistaa tuota pointtia, koska se ei "lue papereissa", mut onneks lääkäri aina jaksaa muistuttaa ettei kaikki mitä tapahtuu oo aina täysin mun hallinnassa tjsp. Sain kerrottua jopa miten lähellä itsemurhaa olin uuden vuoden aattona ja itkuahan mä siinä sitten väkersin kun mietin niitä tuntemuksia. Toisaalta hetken päästä yskin naurua huiviini kun lääkäri ehdotti että vaihdetaan Cipralex Venlafaxiin: mä niin tiesin tän! Hullulla nää mielialat heittelee sitten miten sattuu kun normaalillakin tuppaa sitä tekemään ;D Mutta tosiaan, Cipralexin vaihto Venlafaxiin alkaa huomenaamulla, jänskättää.

Mut kivaa oli kun sain lääkäriltä ja omahoitajalta kehuja kuinka mun sairaudentunto on kehittynyt kun tunnistan ettei oo normaalia haluta kuolla joka päivä jne.


Tänään on ollu outo päivä. Aamulla ahdisti ja oli niin huono olo et oikein tunsin sen fyysisesti. Sit olo on heitelly ympäri ja ämpäri. Oli kivaa ko löysin Sokokselta violetin/lilansävyisen huulipunan kolmella eurolla. Sit on ollut ikävä ystäviä, yleensä jotain muuta ketä nähdä kuin omaa perhettä. Niin ikävä, tahtoisin seuraa. Oon niin yksin. Ja vitutus kun en saa kiinni tuohon septumin koruun sitä saakelin palloa! Jos on vinkkejä niin saa auttaa (tää ei siis oo sellain hevosenkenkä-tyyppinen vaan rengas-tyyppinen), koska en haluis laittaa rahaa siihen et lävistäjä sen paikalleen laittais.

Lävistyksiin liittyen niin teki mieli tuossa yksi päivä ottaa kaikki muut pois paitsi korvista ja septum. Onko teillä mielipiteitä tästä asiasta? Eetun mielipide oli etten saa ottaa niitä pois koska "näyttäisit tylsältä ja oudolta" ja "oot maksanu niistä ni pidä niitä nyt" :D Jotenkin kaipaisin vaan vähän vaihtelua hmm. Ja mietin et jos sitä alkais kasvattaa hiuksia "takaisin" aka pidemmiks taas.

Ja sitten, koska materiaahan ei ole koskaan liikaa... Tahtoisin seuraavan niin kovasti (...) itselleni!!


AAAA. Niin ihana, ja tuossa paidassakin ois kokoja!! Tää varmaan lähtee tilaukseen jos mulla ikinä on rahaa... Mikä on aika epätodenmukaista kun pitää lyhentää lainaksi ostettua Diana F+:aa ja siihen tatuointiinkin pitäis säästää... OOPS :D Että joopa joo. Olipa jännä ja sekava teksti :3 Nyt, hyvää illanjatkoa!

np: Apulanta - Koneeseen kadonnut

2 kommenttia :

  1. Hahaa, kerrankin seurustelukumppani joka ei marise lävistyksistä! Aika kiva :') Mun mielestä sun lävistykset on hienoja, enkä itse ainakaan poistaisi niitä. Mutta jos olet varma siitä että haluat ne pois, niin sitten sun pitää tehdä se, koska sunhan asia se on. Mutta pidä huolta, ettet tee sitä hetken mielijohteesta niinkuin minä joskus tein ;o Oli tuskaa laittaa ne uudelleen. Tai no ei tuskaa, mutta kallista ja rasittavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota, tästä sai nyt väärän kuva :D Eetu nimittäin MARISEE lävistyksistä. Ja inhoaa niitä. Mutta on niin pihi mieheksi että katsoo sen olevan rahanhukkaa jos ottaisin ne pois XDD Haha! Ja joo, pitää tässä katsoa, tänään ne näyttivät taas ihan kivoilta joten... :)

      Poista