Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 24. tammikuuta 2013

Rotat nous päähäni


Täs kaunis minä + Simo & Seppo


Täs kaunis minä + Pasi & Taneli

En sit saanut itteäni ylös sängystä aamulla. Tai sain, mut kaaduin sinne takas samantien. Ei siis ryhmää tänään, eniten vituttaa etten saanut itsestäni irti ees sen vertaa et oisin ilmoittanut etten tule. >:C Ei tullut siis myöskään käytyä kaupungissa tatuoinnin tai levykäisten puolesta, huomenna ois tarkoitus... Meh.

Sen sijaan illasta haettiin Eetun kanssa mun EKAT LOMOKUVAT!! ...no, no. Eipäs innostuta, sillä vain kuusi kuvaa oli onnistunut ja niistä yksi on jotenkuten esityskelpoinen. Vituttaa niin armottomasti. Ens kerralla yritän kyllä kaikkeni että ees puolet kuvista onnistuis. Epäilen tota silti vahvasti, sillä tää tapaus sai mut epäilemään itseäni niin kuvaajana että tekniikan ihmelapsena. En vaan osaa.


Täs tää surullisenkuuluisa "eka sinnepäin oleva" kuva... :(
Tätä ottaessa käytetty fisua ja ei, tätä ei oo muokattu.

Oon muutamana päivänä kaivannut hirveästi kouluun tai töihin (en siis ole koskaan kyllä töissä ollut mutta :D)! Ehkä jos syksyllä pääsis vihdoin aloittamaan sen Kiipulan kuntoutuskurssin? Siihen kuuluu muistaakseni ainakin pari työharjoitteluakin... Mietin vain kuka mut huolii... Ruman lävistetyn ja tatuoidun naisperseen jolla ei oo ees tyylitajua? Toisaalta se vois olla hyvä aika ottaa lävistykset pois, septumin ja korvat toki jätän koska septumin saan piilotettua, mut vois harkita silloin muiden naamarautojen poistamista? Hmm.

Hauskuutta tänään aiheutti kynsienleikkuuoperaation yhteydessä Taneli, joka päätti sitten tyhjentää koko suolensa kesken leikkaamisen. Se on niin ujopiimä et jännäkakkahan sieltä tuli sit - oikeastaan kymmenen, mikäli pysyttiin laskuissa mukana. Huumorintaju on siis kymppi kun kakkajutut naurattaa! Mutta oikeasti, se oli niin koominen tilanne vielä kun pikkuinen jaksoi vääntää vaikka mitään ei enää tullut :D:D:D:D:D Voi pikkuista ♥

Hö, tulipa tästä jotenkin harvinaisen ruma postaus. :( Kestäkää se, ok? Kiitos ♥ Ny mulle iltapalaa nassuun, son moro!

np: Noradrenaline - Run or Hide

1 kommentti :