Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sekoa, sekavaa, sekalaista - what?

Noni ny tänki tytön teksteissä on tuo "luin"-painike tuolla lopussa, 
käyttäkääs rohkeasti, ki-toooos :3 ♥! Hihi.
(Kiitos siitä että se toimii menee kokonaan Maijalle! ♥)

Huomenna hoitajan kanssa toimintakeskuksella kokous. Jos vaikka pääsisin naistenryhmään...? Samalla pitää infota miten menee venlojen kanssa - joiden kanssa menee muuten kai(?) ihan hyvin. Lievää pahoinvointia tänään ollut illasta, mutten tiedä johtuuko huonosti syömisestä vai sitten venloista. No, jos tää jatkuu niin sittenhän sen tietää... :)

Mun kamera on onnellisesti matkalla kohti Suomea ja mä laitoin juuri sähköpostia The Clinicille harjoitustatuoinneista! Ajattelin nimittäin, että tässä on mun tsäänssi säästää pari ropoa Annun muistotatuoinnin kanssa, noiden hinnat kun lähtevät 50€:sta enkä epäile yhtään Teemun kykyjä.

Ja tähän loppuun vielä iloinen / vähän surullinenkin ilmoitus: meidän isoimmat pikkuiset - Simo ja Seppo - täyttivät jo tuossa sunnuntaina yhden vuoden! ♥ Ovatkin oikeita lötköjä, mutta ai että niin suloisia sellaisia :3


Eetun hienosti vähän taiteellisesti täräyttämä 
kuva meistä tammikuun päivänsankareista! ♥

PS. Tänään tuli täyteen 11111 kävijää! ♥ Kiitos kaikki te ihanat - ja kyllä, uskon hassujen lukujen voimaan :3 Tää olkoon merkki siitä että te ette oo menossa mihinkään! Ja ei hätää, en mäkään ole!

np: Haim - Don't Save Me

8 kommenttia :

 1. Noi rotat on ihanan isoja! :D Tekisi mieli ottaa syliin ja halata niitä :D Aww.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
   kauneinta mitä musta on koskaan sanottu, kiitos!!

   Poista
 3. voi kun pojat on kasvanut! he olivat vielä niin pikkuisia kun minä kävin siellä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. läskistyvät samaa vauhtia kuin omistajansa :D::D:D:D

   Poista
 4. Ooiii isoja poikia ♥ Ja aaahh kuolen sun ihanalle tyylille! Pahoitteluni tekstarihiljaisuudesta, aivot on ollu jotenkin niin narikassa että puhelin aina unohtuu jonnekkin päiväkausiksi <XD Kunhan alkaa tulemaan noita lyhyempiä koulupäiviä niin pääsen näkemään tuon jumalaisen suuren septuminkin livenä! (Ok, kuulosti hämärältä mutta tuituitui!)

  VastaaPoista