Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

††† tappavan myrkyllinen

Käytiin tänään Eetun kanssa mun porukoilla syömässä. Rakas pikkuveljeni Otto oli päässyt perjantaina 4.1.2013 pois varusmiespalveluksesta reserviin ja oikein hienostihan tuolla tuo rupeama meni: jätkä tuli kotiin kersanttina ja Viestikiltojen liitto ry:n ansiolevyke mukanaan :3 Oon niin ylpee! ♥


Syötiin kunnolla ja mua ahdisti. Ruoka. Se oli hyvää. Kotimatkalla ajattelin vain kuinka läski olen, kuinka oksettava olen, kuinka oon pelkkää ihraa ilman mitään muuta. Haluisin olla luuta, pelkkää luuta. Lihaksista viis, kunhan tää rasvakerros vain katoais. Ajattelin et pitää lopettaa syöminen, et pitää laihduttaa. Nyt, HETI. Olen oksettava 100+kg rasvakasa! Hyi vittu.


Tää on se pakollinen taidekuva.

Oon niin väsynytkin. Kuolemanväsynyt. Niin kyllästynyt, niin lopussa. Tiistaina vasta hoitajan tapaaminen, äsh, en tiedä miten selviän. Ja kun en halua osastolle. Aion kysyä voisiko tähän vaikuttaa jollain toisella masennuslääkkeellä esim., koska jotain on keksittävä ja kaikkien pitäisi tietää ettei osasto ole mulle vaihtoehto. Tai ehkä soitan jo huomenna. Asd.

Mä en vaan jaksais enää. Ja silti hymyilen, silti nauran ja näytän iloista naamaa. Miksen osaa näyttää todellisia tunteitani? MIKSI EN?


Että repikää tästä vittu sitten huumoria.

np: Fear of Domination - Fear of Domination

2 kommenttia :