Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 15. helmikuuta 2013

Because a heart that hurts is a heart that works


Ja helvetistä se nousee, sieltä mihin en usko, nousee ja valtaa pään ja ruumiin ja saa ahdistumaan, saa astelemaan kohti kuolemaa, saa toivomaan loppua. Se saa kuuntelemaan Placeboa sillä korvalla ja haaveilemaan lääkepilvestä. Mutta sitten on se toinen joka sanoo ettei lääkepilveä tänään, lääkkeet säästetään siihen Viimeiseen Kertaan. Että parempi kärsiä ja kestää, odottaa päivää sopivaa.

Mutta mikä, milloin, miten on oikea päivä? Haluaisin tietää sen. Haluaisin merkata sen kalenteriin, kertoa kaikille. Sanoa että tämä on nyt se päivä, älkää huoliko, tämä on normaalia, ihmiset elävät ja lähtevät sitten kun ei ole enää elettävää.

Kun ei halua mennä nukkumaan kuin ikuista unta. Kun ei halua humaltua kuin elämättömyydestä ja kaikesta hullusta. Miten silloin selviää? Mikä silloin auttaa?

np: Placebo - The Bitter End

6 kommenttia :

 1. mene hoitoon jos apua haluat, asian romantisointi netissä vain pahentaa sitä. hoitoja on aivan helvetisti erilaisia, varmasti löydät jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa, itseasiassa oon ollut hoidossa jo viimeiset hmm viisi vuotta :)

   Poista
  2. en tiennyt, oon pahoillani. tuo miun kommentti kuulosti näin jälkeenpäin luettuna ilkeeltä, en koettanu olla ilkee joten anteeksi.

   Poista
  3. juu ei se mitään, ei kaikkea voi tietää :)

   Poista
 2. pakko vielä kysyy, et mitä tarkotat tuolla ssiun kuvauksessa olevalla jutulla satanistijotai :-D onks se läppä vai ei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tota. koska oon huono määrittelemään itseäni mihinkään lokeroon. ja vihaan lokerointia. niin tuo ilmaus "huono satanisti" liittyy siihen. ko tavallaan voin LaVeyn ajatuksia allekirjoittaa, mutten halua sulkea itseäni pieneen laatikkoon, sillä tavallaan satanismikin on liian uskonnollista menoa mun makuun :D:D::D:D:DD:D:DD ja en ole perehtynyt siihen syvintä sisintäni myöten, vain lukenut saatanallisen raamatun ja tykästynyt ajatusmaailmaan osittain. siksi oon "huono satanisti", koska en parempaakaan ole keksinyt :DDDD

   Poista