Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. helmikuuta 2013

Better days? Books, movies and stuff

Hieman parempia päiviä? Kuolema on silti pyörinyt päässä, hyvinkin vahvana. Osastoa oon harkinnut. Ehkä kaikki ratkeaa keskiviikkona hoitajan luona? Mut oon jaksanut vähän enemmän, oon nukkunut suht vähän viime viikkoon verrattuna. Viime yönä pelattiin veljen ja sen kaverin ja porukoiden kanssa Trivial Pursuitin 80-luvun versiota yöyhteen asti. Oli huisin hauskaa ja sekopäistä! Tänään kävin sit vielä porukoiden kanssa kattomassa Anna Kareninan. Ei ollu ihan leffa mun makuun, mut kyllähän sen katseli läpi vaikka perse puutui ja jano iski vaikka uhosin ennen leffaa etten juomista tarvi. (En myönnä et meinasin tirauttaa kaks kyyneltäkin yhessä vaiheessa. Sen täyty olla vaan se puutunut perse...)

Oon yllättävän hyvin muistanu pitää unipäiväkirjaa. Mielialapuoli on vähän jäänyt, mut oon niihinkin yrittänyt rustata jotain. Ja mistä oon ylpee ni oon jaksanut lukea kirjaa! ;O Ja oon innostunut kirjoista taas (hetkeksi? nää tuntuu menevän aaltoina, kuten koko elämäni). Mulle on tulossa jo Bernand Beckettin Genesis ja haaveilen David Mitchellin Pilvikartastosta. Kyl mä sen viel tilaan tässä lähipäivinä perkele... >:)

Suunnitteilla airsoft-kamojen poismyynti, ja väistyä saa ehkä myös mun rakas sähkökitara vahvistimineen... Tekee kipeetä luopua siitä, se oli joskus mun paras ystävä, mut rahasta on tiukkaa ja en oo tosiaan soitellut vuosiin. Ehkä joskus kun on enemmän rahaa ni alotan uudestaan? Mut enemmän mua nyt innostaa epäonnistuneen valokuvataiteilijan ura = valokuvaus Dianalla, ja ruoka nenän edessä :) Dianasta puheenollen; en oo uskaltautunut vielä ottamaan toista filmiä käyttöön ja testailla lisää kameran käyttöä. Petyin niin itteeni ekan filmin kohtalon kohalla että... Ehkä pitäis vaan joku aurinkoinen päivä mennä ja yrittää sillä peruslinssillä/objektiivilla/KATTOKAA EN OSAA EDES PERUSSANASTOA YHYY ;________;


kuva, jotta hipstereitä kiinnostaa hihi :3
...no mut on se aika koukuttava!! ♥
TRIPPYYYYYY

np: Friendly Fires - Blue Cassette

3 kommenttia :

 1. Genesis. <3 Sitten kuitenkin kivität mut, jos sä et tykkääkään siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, en kivitä :D en todellakaan :D::D:D:DD

   Poista
  2. Jee! :) Mutta kerrot sitten, mitä tykkäsit.

   Poista