Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 19. helmikuuta 2013

Fiiliksiä, onnenpotkuja, elämää

Tänään oon jaksanut paljon. Käyty psykologilla ja kaupungilla, pesty lakanapyykkiä, tehty ruokaa. Kaikki vaikka nukuin yli kahden tunnin päiväunet keskellä päivää. Aamulla iloinen yllätys: 30€:n bonusseteli Suomalaiseen Kirjakauppaan! Käytiin siellä Eetun kanssa, mä tuhlasin etusetelini ja Eetukin löysi itselleen alekirjan. Ostin Nälkäpeli-trilogian viimeisen osan, S.J. Watsonin Kun suljen silmäni sekä Hannu Rajaniemen Kvanttivarkaan. Päivän kulutusjuhla juhlittu viidellä eurolla.

Kauhea kuumuus vaivaa mua. Hikoilen. Ei kiva. Odotan jostain syystä taas innolla kesää, vaikka vihaan kuumuutta. Eilen isovanhemmilla mamman kanssa puhuttiin kesämatkasta Tallinnaan. Puhuttiin kuinka viimeksi kun käytiin siellä yhdessä olin osastolta lomalla ja lääkitystä aloiteltiín/oltiin juuri nostettu ja olin niin väsynyt että nukahdin kahvilan pöytään. Itse en muista koko tapausta. Saksalaiset turistit olivat osoitelleet hämmennyksissään. Mammaa otti päähän. Onneksi mulle on jäänyt muistiin vain se, että oli mukava reissu. Hmm.

Kuuntelen aina vaan Coheed and Cambriaa. Eka levy on vähän ... mut tykkään aina vaan enemmän uudemmasta matskusta? Ens kuun alussa tulossa paljon kivaahyvää musaa myös. Hurts ja Bastille. Odotan jo törkeenä. Musta on tullut tällainen. Ihmehiippari musiikin suhteen? Enemmän indiemainstreamindie (se on sana)?

Huomen pitäis kai pestä rottien häkki. Ja vähän pyykkiä jeeeeeeee :3 Odotan kauhulla koska tää intoilu ja hyvä fiilis loppuu. En tunne itseäni omaksi itsekseni tällaisessa mielentilassa. Mut kai tähänKIN pitää tottua? Jos tää joskus muuttuukin arkipäiväksi ;O

PS. Löysin VIHDOIN taas mun Antti Asplundin ristin (vittu PLUSSA se on :D), oon niin happyhappy!! ♥ Luulin että se oli lost forever.


likaiset silmälasit piste jiipeegee

np: Coheed and Cambria -
In Keeping Secrets Of Silent Earth: 3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti