Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 26. helmikuuta 2013

Frida & Edith

Suihkussa ollessani tiesin postin tuovan tänään ne. Ne korut, joista jo puhuin, mutten paljastanut mitä on tulossa. Pian posti kolahtikin postiluukusta ja olin kuin olinkin oikeassa; laskun lisäksi luukusta kolahti korulähetys!


Tilasin siis kaksi korua SirRoilta tarjouksen innoittamana. Ja olen tyytyväinen! Olin ihastellut SirRoin koruja jo jonkin aikaa, ja tää tarjous sitten oli viimeinen niitti - oli pakko tilata kaksi korua kun sai alennusta niistä! Ja awww kuin ihania nää on!


Frida Kahlo


Edith Piaf

Musta nää oli vain ylimaallisen upeita haha! Frida Kahlo kuuluu sellaisiin mystisiin hahmoihin, joista pidän vain jostain mystisestä syystä. Edith lähti mukaan lähinnä vain koska pidin tuon kuvan tunnelmasta. Voin kertoa että valinta ei ollut helpoimmasta päästä, sillä lähes kaikki korut miellyttivät silmää. Oisin siis voinut tilata koko varaston kerralla, ja enemmänkin :D! ♥

Nyt sitten hihhuloin molemmat korut kaulassani ikionnellisena, odottelen että pyykkikone on pessyt ja että Eetu heräisi... :D Puoli neljäksi about sitten kaupunkiin äidin kanssa; mennään leffaan katsomaan Les Miserables. Mulla on kovat odotukset tolta leffalta, joten toivottavasti se ois hyvä! Onhan siinä nimittäin Eddie Redmayne, ah, jossa on jotain mystistä mikä vetoaa muhun? :D Joten, iltaa odotellessa... :)

np: Lana Del Rey - Gods & Monsters

4 kommenttia :

 1. Eddie Redmayne on aaaaah, niin komea. 8)

  VastaaPoista
 2. vau mitä koruja :D sorrun varmasti itsekkin tilamaan. kiitos sinun :3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :3 tuolta saa tilaustyönäkin, että!!

   Poista