Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 26. helmikuuta 2013

Leffaa ja kirjaaMustalla taivaalla huonolaatuinen kuu?

Unohdin viimeksi sanoa tosiaan että heräsin aamulla siihen kun päässäni soi tästä biisistä kohta "you will never find true happiness - what you gonna do, cry about it?" Piristävää. Ja tosiaan nyt soi päässä tuo Les Miserables -leffan loppumusiikki. Vähän enemmän piristävää.

No se leffa. Tai no, pitäiskö sanoa musikaali? Ite tykkäsin, vaikken oo mikään musikaali-ihminen. Okei, välillä vähän pitkästytti, mut ei ainakaan sillon kun Eddie oli valkokankaalla. Eikä se Russell Crowekaan niin paha oo jos tykkää vanhemmista miehistä :D Se about kaks puol tuntia oli kyl aika eeppinen ja intensiivinen suoritus. Mut ihan jees oli käydä se katsomassa, en kadu yhtään. Olipahan ainakin erilainen kokemus, ei mitään perusleffakamaa?


Kattokkee ny, onhan se syötävän suloinen!!

Käytiin ennen leffaa äidin kanssa Triossa kahvilla ja kierrettiin Suomalaisessa. Löysin sieltä Maailman ihanin tyttö -kirjan alesta, mutta perkele kun mulla ei ollut rahaa (se oli alessakin n. 50€). Haen sen kyllä ens viikolla jos niitä vain on jäljellä! Ja miksi tää kauhea passion tota kirjaa kohtaan? Koska joskus vuonna hmm 2009 tehtiin toimintaterapeutin kanssa osastolla tällainen projekti musta myös. Haluaisin saada siis tuon "aidon ja alkuperäisen" kirjan itselleni. Tykkään vieläkin aina joskus katsella tuon projektin kuvia musta. Harmi että nykyään aika paljon kiinnitän huomiota vain siihen kuinka paljon laihempi olin silloin... :/ Toisaalta nyt mulla on paljon enemmän mielenterveyttä, vaikka vieläkin mennään niin ja näin.

No, asiasta vielä kukkaruukkuun. Saatiin vielä äidin kanssa 2 x 2€:n alekuponkeja leffaan. Yritän nyt kovasti saada Eetun mun kanssa leffaan katsomaan Pilvikartaston! Kunhan nyt ehtis lukea sen kirjan eka perkele! :D Mut joo. Tässä ehkä tarpeeks tälle päivälle :D

np: Silverstein - In Silent Seas We Drown

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti