Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 15. helmikuuta 2013

Minä en unohda sinua koskaan, vaikka en muistaisi omaa nimeäni

Ymmmmmmhh. Eilen, torstaina, biletettiin Eetun isän 50-vuotispäiviä Viking Line Xpressillä. Mikäs siinä, oli ruokaa, juomaa ja puolituttuja ihmisiä. Oli yllättävän rentoa ja mukaisaa, vaikka paluumatkalla alkoi jo väsyttää. Mä sain juoda vihreen kirpeen Eetun isän laskuun ja jätin jälkiruoan syömättä ihan vapaasta tahdostani. Tallinnassa ei ollut mitään jännää, en edes saanut maatuskakorviksia :D Laivalta käteen jäi vähän herkkuja ja pari pientä pulloa - kuvitelkaa - VIINAA. No ei ihan, mut siis viinavalmisteita haha lol. Eetu rakastui salmiakkikossuun :______D Awwww, höpsö.


mun tassut bussipysäkillä

Tänään nukuin pitkään, liian, heräsin puoli kaksi? Kuulin unen läpi kuitenkin kolinan kun posti tuli, ja aww, siel oli ylläri! Tai no, odotettu "ylläri", jonka sisältö oli tiedossa. Tilasin siis etsy.comin kautta seuraavanlaisen ihanuuden:
kaunis irvistys tähän

Joo, eli siis useimmat(?) varmaan tietävät mitä tämä koru merkitsee, mutta niille joilla ei ole hajuakaan niin suosittelen tätä linkkiä :3 Sieltä löytyy myös se, ah, muhun niin suuren vaikutuksen tehnyt video, jonka aikana alkaa aina itkettää ;_______; Ja joo, olen siis Potter -fani, en fanaatikko, en osaa kirjoja sanasta sanaan ulkoa enkä luultavasti osaa vastata visaiseen kysymykseesi niistä, mutta pidän niitä erittäin loistavina kirjoina joten :) Kirjoista vielä sen verran lisää, että sain tänään vihdoinkin oman painokseni Genesiksestä. Olin urpona vain typonnut puhelinnumeroni ja sen takia en ollut saanut ilmoitusta kun kirja oli saapunut. Noloa... :D


Ainiin, ja onhan tänään mun ja Eetun 1v. kihlapäivä!! ♥ Ei olla tehty mitään erityistä, koska rahaa ei ole. Ei siis ollut varaa mihinkään hienoihin ravintolaillallisiin tai muuhunkaan. Mutta mikäs siinä, ostin Eetulle maailman kauneimman suojelija-voodoonuken, joka auttaa kuulemma vaalimaan ikuista rakkautta jne. ja halipusu. Sunnuntaina onkin sitten taas surullinen päivä, sillä ois Annun 24-vuotissyntymäpäivät. Aion viedä muistolehtoon kynttilän ja yritän tirauttaa muutaman kyyneleen, koska ne aina helpottaa. Niin harvoin pystyn itkemään, niin harvoin pystyn käsittämään lopullisuuden. Kun lähinnä vain tuntuu että Annu on matkalla jossain kaukana ja palaa vielä jonain päivänä... :/

Hoitajan luona kävin myös siis tänään sillä keskiviikkona en jaksanut nousta sängystä. Puhuttiin vähän, mutta sen verran kuitenkin että aloitan maaliskuussa tuon poliklinikan omille potilaille tarkoitetussa ryhmässä, joka koostuu kahdesta erilaisesta ryhmästä kaksi kertaa viikossa: sellainen "koulumaisempi" ryhmä ja sitten se sellainen "vapaampimuotoinen". Tää aiheuttaa sen, etten pääse sen keston aikana toimintakeskuksen kässäryhmään, mutta haluan kokeilla tätä! Vielä kun siinä on mukavat vetäjät :) Tää on tarkoitettu just tällaisille ihmisille ko minä: joilla ei oo päivissä sisältöä ja jotka ei juuri tapaa muita ihmisiä. Yay.

Mut nyt ääh takaisin tähän hetkeen, on nälkä. Taidan syödä.
Hyvää viikonloppua murut ♥

np: Pariisin Kevät - Tämän kylän poikii

5 kommenttia :

 1. Onnea ensimmäisestä kihlapäivästä! :)

  Toivottavasti tykkäät Genesiksestä. En ookaan nähnyt ennen suomenkielisen kantta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuo kansi on musta himoruma jotenkin, mutta oli se halpakin :DDDDD

   Poista
  2. No aika samaa teemaa se on kuin englanninkielisen kansikin. Siinä on omena, josta on purtu pala pois.

   Poista
 2. luulin, että olit tilannut jonkun Genesiksen levyn...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha arvasin että joku käsittäis sen noin :D:D:D:D

   Poista