Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 5. helmikuuta 2013

Se höpöttää söpösti

Availen ja suljen tätä ikkunaa. Ei ole sanottavaa, kaikki jumittuu sisälle. Tahdon kirjoittaa silti. Heräsin puoli viideltä havaitsemaan että mulla on taas virtsaputkentulehdus. Vitutti. En ole nukkunut sen jälkeen. Epänormaalia mulle. Onneksi sain kuitenkin apua vaivaani vain yhdellä soitolla - ei tarvinut mennä lääkäriin saadakseni reseptin.

Kaupungissa Milka, jonka bussi oli onnettomasti puoli tuntia myöhässä. Odotellessa ehdin tuhlata 12€ kolmeen pokkariin. Mukaan jäi sekalainen seurakunta kaunokirjallisuutta, enkä todellakaan tiedä sisällöstä. Philip Teirin Donner-ryhmä & muita novelleja (täysin random ostos), Jeffrey Eugenidesin Middlesex (jota olin joskus katsellut aikaisemmin) ja Gary Gibsonin Final Days (joka oli näistä se mielenkiintoisin?). No siinä vaiheessa se bussi ilmestyi kuitenkin kuvaan ja toi Milkan luokseni, joten tuhlaus päättyi. Maisteltiin vähän chilisuklaajäätelöä, etsittiin dinosauruksia, Milka paleli ja mä hikoilin, löysin jotain söpöä Eetulle, lähdettiin koteihimme. Oli hyvin mukaisaa nähdä.

Oon syönyt kebabia ja pistaasipähkinöitä. Oon nauranut ja meinannut itkeä. Oon saanut laitettua airsoft-aseeni myyntiin. Oon ostanut uutta suihkusaippuaa ja se tekee mut iloiseksi. Huomenna on hoitajan tapaaminen Eetun kanssa, ja se jännittää kovin. Mut tää päivä on ollut vaihteeksi niin kiva että kyllä mä kai selviän. Vaikka päkiöihin sattuu ja antibiootti maistuu pahalta. Ja oho, mä kirjoitin!


np: MGMT - It's Working

8 kommenttia :

 1. Mitäs airsoft aseit ois tällä kertaa? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.juoksuhauta.net/trade.php?init=view&id=109843

   tollanen :3
   (ja edelleen se galaxyn mp5 :D:D:D::D)

   Poista
 2. Ostitko noi pokkarit Suomalaisesta? Vähän himottais tälläsenä lukutoukkana käydä itekin hamstraamassa sieltä ne kolme pokkaria. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! Lahes oli ainaki jotenki kökkö valikoima joihinki vuosiin verrattuna ja jouduin pähkäilemään kauan et mitkä otan mut noi sit lähti mukaan :))))

   Poista
 3. Middlesex on hyvä! Vaikka sen lukemisesta onkin monta vuotta, mutta ainakin silloin tykkäsin siitä. Luulisin, että tykkäisin edelleen, jos lukisin joskus uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Se vaikuttaakin mielenkiintoiselta :3

   Poista
 4. hieno blogi!
  http://pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista