Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 21. helmikuuta 2013

She was, like, totally random


Iltapäivästä oli jo parempi olo. Haettiin tosiaan kaupasta ruokaa itsellemme ja rotille (sekä wottasille Toa-lättiä) ja koko laumalle (hännällisille ja hännättömille) ehkä vähän herkkujakin... Valitettava tosiasia: tähän meni about kaikki rahat mitä tänään tuli. Siis niiden maksettujen laskujen ym. lisäksi. Ja nostinhan mä 20€ bussirahaa, koska en viitsi ladata korttia kuin vasta kun isompi rahaerä saapuu ensi kuussa.

Huomenna pitää suunnata kaupunkiin ostamaan uusia rintsikoita jeejee vittu vihaan, mutta viime viikolla hajos mun mahtavista kolmista kahet, joten omistan nyt vain yhdet ja siinä on tuota... liian vähän jotenkin jos ajattelee vaikka joskus pestäkin näitä. Samalla haen sen CMX:n uuden levykäisen jeee. Tekis mieli ostaa jonkinlainen paita mihin voisin iskeä pari viikkoa sitten ostamiani kultaisia tähtiniittejä, mutta taidan skippaa. Koska. Mulla on kysely vetämässä eräistä kahdesta korusta eräästä nettikaupasta. Eipä niistä vielä enempää kuin että saisin ne yhteishintaan 25€ :3 Odottelen vain vastausta nyt että löytyykö niitä!

Hirveä kirjoitusvimma, muttei mitään mistä puhua/kirjoittaa! :D Kamalaa. Tekis mieli vain höpäjää tyhjästä, mut se ei ehkä ole kovinkaan kiinnostavaa... Ehkä mä vaan lopetan tän höpöttämisen ja siirryn kiusaamaan ihmisiä muilla tavoin (Skype, facebook...) >:3 Loppuun kuva eiliseltä kun käytiin porukoilla; Jondeponde!


np: Northlane - Dispossession

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti