Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Uutuudenviehätys ja höpsötyksiä

Mitä tapahtuu kun Elina ei saa unta, Elinalla on tylsää ja Noora Vanity on nätisti huomauttanut mun blogin ulkoasun suurine kontrasteineen aiheuttavan silmävammaisuutta? Ei tarvi miettiä kahdesti, sillä onhan se jo tullut selväksi kun tälle sivulle pöllähdit: ulkoasu koki sen kuuluisan hurjan muodonmuutoksen! Oikeastaan parantelin vielä myös livejorman ja toisen blogini ulkoasuja kun kerran pääsin vauhtiin. Livejournalin kanssa mentiin aika metsään, mutten pitänyt siitä edellisestä joten. Kai tää uus on ees himpun parempi?

Ja joo, nyt oli vaaleanpunainen fiilis. Ehkä se johtuu siitä, etten tosiaan ole nukkunut viime yönä. Innostuin kahden jälkeen, katsottuamme Eetun kanssa mahat kippuralla taas pewdiepien videoita, vielä lukemaan Ken Follettin Fall of Giantsin loppuun. No, siinähän meni lähemmäs viiteen, ei vaan nukuttanut ja oli PAKKO saada kirja loppuun kun olin lukenut sitä jo kuinka monta vuotta (...) ja seuraava osa polttelee hyllyssä. Sen jälkeen päätin ettei uni enää vaan tuu ja ei ees kannattais mennä nukkumaan, sillä sit unirytmi taas kokis sekoamisen kun nukkuisin iltaan ja valvoisin yön jnejne. JOTEN. Päätin tulla koneelle, luin Nooran kommentin (joka oli ihana, kiitos vielä!) ja päätin että perkele, oon haaveillut jostain rajummasta (onko tää ny raju? :D::D:D:DDD:D::DD::::D) ulkoasumuutoksesta blogin suhteen. Joten ei kun kauniit aivot käteen ja niitä kääntelemään!

Ja lopputulos... No, näette sen tässä. Itse olen tyytyväinen, ihme kyllä, kun ottaa huomioon että väsäsin kaksi ulkoasumuutosta ja esittelymuutoksen lj:hin pariin tuntiin? Eniten aikaa meni kyllä fontteja valitessa... Hups, mutta kun ne on kaikki niiiiiiin ihania (no ei todellakaan kaikki mut!!).

Kohta vois syödä aamupalaa, onhan kello jo puol yhdeksän :3 Kauhea nälkä nimittäin on, ja jano. En tajua tätä janoa, voikohan se johtua nälästä?, sillä jos en juo muutaman minuutin välein niin kieli jää kitalakeen kiinni yyh. Elämän suurimman ongelmat taas, mutta hyvin epämukavaa. Ja nyt sitten väsyttäis! Kun ihmisten pitäis alkaa heräillä ja tolleen ni nyt väsyttäis! En anna periks (vielä) vaan käyn urheana taistoon: pakko selvitä tää päivä. Ehkä tää tästä ko popsii jotain :33 Niin että ny sitä aamupalaa → !


np: If These Trees Could Talk -
From Roots to Needles

4 kommenttia :

 1. Haha ♥ Nyt on tosi freesi ja selkee tää ulkoasu, toimii! :)

  VastaaPoista
 2. aika äijä ulkoasu. tykkään tosta bannerista kun toi kuva jatkuu tuolla toisessa laidassa ;_______; t noora..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi mäkin tykkään. äijä on hieno sana. \o

   Poista