Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonloppu

Lauantaina Sivoska ilmestyi meille. Olin ihan jeejee, koska oli odotettavissa tylsä viikonloppu. Käytiin shoppailemassa Triossa - lähinnä koska Sivoska ties et Glitterissä oli aaaa mitä nää nyt on silmälasiketjuja? Ostin mustat ja kultaiset, tykkään, vaik näissä tuo kiinnitysjuttulenkki näkyykin vähän tyhmästi. Illalla ois ollut Before the Dawnin ym. viimeinen keikka ikinä, mut mulla ei vaan ollut fiilistä lähteä, joten pelailtiin ilta Carcassonnea ja Dominionia Eetun kanssa.

Sunnuntaina sit käytiin mun isovanhemmilla syömässä, mistä napattiin Otto mukaan ja mentiin porukoiden kämpille pelaamaan Bang!ia. Sieltä eksyttiin vielä meille ja pelattiin Piirrä&Arvaata. Oli oikein mukaisaa, paitsi loppuillasta mua väsytti jo niin paljon et aloin olla vähän äksy. Sivoska lähti ajelemaan kotiinsa joskus kymmenen aikoihin, minkä jälkeen istuin myrtsinä koneella kun ahdisti ja väsytti ja vaikka mitä. Eetu oli kovin huolissaan ja lopulta painuin sit pehkuihin ko ei innostanut enää istua ja tuijottaa näyttöä. Väsymys olikin sit melkoinen, sillä heräsin tossa kymmenen yli viis - tosin pirteenä. 

Että sellanen viikonloppu! :3 Nyt vaan venailen ruokaa tääl. Ja vois käydä kaupassa. Muuta en sit varmaan tänään tee kun meni tää nukkuminen hieman pitkäks... Että hyvää viikonalkua vain! ♥np: Moddi - Smoke

2 kommenttia :